Fietstassen in zandkleur

Een fietstas kopen in een zandkleur? Dat is een verfijnde, lichtbruine tint. We kennen allemaal de kleur van strand, en dat geeft natuurlijk een natuurlijk gevoel. In plaats van hard bruin gaat de zandkleur alvast over naar beige, terwijl er ook een wat donkere zandkleur bestaat. Fietstassen in de kleur van zand ogen degelijk en rustig, maar niet saai, en deze licht neutrale kleur leent zich uitstekend om mee te combineren. Bijvoorbeeld met leder.

We hebben heel mooie zandkleurige fietstassen, in meerdere uitvoeringen. Zo hebben we volle, dubbele tassen in deze kleur, tevens shoppers, zadeltassen en, afhankelijk van het actuele aanbod, zelfs een handtas voor op de fiets, evenals een smartphone fietstasje in de zachte kleur van zand. Naast alle traditionele soorten fietstassen.

Kies een mooie fietstas in de natuurrijke, rustige, zelfs wat chique kleur van zand

Hoewel een zandkleurige fietstas vrij neutraal oogt, is deze allerminst saai. De meest chique tassen - ook voor ander gebruik dan op de fiets - kom je tegen in deze warme tint. Het combineert ook heel mooi met leer, dat meestal wat donkerder is. Bij een fietstas kun je daarbij denken aan zandkleurige zijkanten, voorkant, achterzijde en/of flappen met een mooie lederen afwerking in de vorm van bijvoorbeeld de tassenriem of het handvat.

Ook van de fiets af loop je met een (fiets)tas in de kleur zand duidelijk met gevoel voor esthetiek door de winkelstraat. Een mooi voorbeeld die dat mogelijk maakt is de shopper die én fietstas is én winkeltas.

Fietstas met zandkleur lijkt wel op beige, ecru of kaki

Naast beige zijn overigens ook ecru en kaki kleuren die dicht bij de zandkleur in de buurt komen. Deze kleuren zijn in ons (al jarenlang zeer uitgebreide) assortiment met fietstassen ruim vertegenwoordig. We verkopen fietstassen in zandkleur zowel in effen, egale uitvoeringen als in gecombineerde uitvoeringen met print. Zie onze zandkleurige fietsrugzakken, enkele fietstassen, dubbele fietstassen, bagagedragertassen, zadeltassen en overige soorten fiets- en e-bike tassen.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1