Gele fietstassen

Een gele fietstas. Fris en vrolijk. De gele fietstassen die u hier kunt kopen verraden dat er veel keus in is. Enkelvoudige fietstassen en dubbele fietstassen in het geel, maar ook schoudertassen, stuurtassen, mooie fietsrugzakken en zelfs zadeltassen zijn er in deze opvallende kleur, en online te koop uit het assortiment van deze webshop. Zie bijvoorbeeld de sportieve fietstassen in de kleur geel van Thule en Vaude, de gele CamelBak rugzakken, naast vele andere merken en fietstasvarianten, ook in lichtgeel en donkergeel.

Denk bij gele fietstassen behalve aan Thule en Vaude ook aan merken als AGU, Beck, Selle Monte Grappa, Willex en XLC. Ze zijn er in effen kleur en met een design. De kleur geel heeft al gauw een associatie met sportiviteit en dat is ook terug te zien in de soorten fietstassen in dit genre, zoals veelal van de tour- en trekkingmerken als Vaude, AGU, CamelBak en Thule. Maar ook voor op de moederfiets past een gele fietstas vaak uitstekend, niet zelden voorzien van, bijvoorbeeld, een bloemenprint.

Fietstas geel Gele fietstassen

 

Een gele fietstas kopen: volop keus

Zakelijk is deze kleur vanzelfsprekend wat minder in trek, al zijn er zelfs ook voldoende gele fietstassen die ruimte hebben voor het meenemen van een laptop. Er is, al met al, voor deze kleur (in meerdere tinten) volop keuze: qua formaat, prijs, merk, model en type fietstas. Van complete tassenset tot een bescheiden stuurtas, en alle soorten ertussen in: van een 'enkele' gele fietstas tot schoudertas. Onze gele fietstassen zijn meestal ook geschikt voor op de e-bike.

Voordelen van de kleur geel

Extra voordeel van de kleur is ook de veiligheid: deze kleur valt op. En dat is in het verkeer altijd een duidelijke pré. Daarnaast hebben de geel gekleurde fietstassen als gezegd een frisse, sportieve, gezonde uitstraling. Geel is ook de kleur van de zon en van het (fietsende) leven. Zie het aanbod hieronder en kijk of er een mooie gele fietstas bij zit waar u blij van wordt!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 4