Cordo

Cordo fietstassen zijn er voor uw plezier. Cordo fietsaccessoires vormen een speciale productlijn van het bekende AGU BV. Deze tassen worden met grote zorg ontworpen, met gebruik van hoogwaardige materialen. Het resultaat is een combinatie van hoge kwaliteit met... veelvuldig, gezond fietsplezier.

De filosofie van Cordo luidt dat een fietsaccessoire het fietsen moet veraangenamen én compleet maken. Dat kan, om maar een voorbeeld te noemen, door het fabriceren van een trendy tas waarin met gemak alle boodschappen passen, of door een goedlopende, gesmeerde ketting. Op deze in fietstassen gespecialiseerde webshop vindt u - uiteraard - een grote keus aan creaties uit de eerstgenoemde categorie.

Cordo fietstassen


Geteste fietstassen

Cordo fietstassen zijn er voor de meest verwende fietser. Dat betekent dat de collectie jaarlijks wordt uitgebreid en waar mogelijk verbeterd. Maar ook dat de tassen voor verkoop éérst uitgebreid worden getest. Dat is terug te zien in de jaarlijks hoge eindbeoordelingen bij meerdere consumententesten.

Cordo tassen: ook voor de elektrische fiets
Iedereen kan fietsen, maar met de juiste onderdelen en accessoires wordt fietsen nóg leuker, is als gezegd Cordo's credo. Daarom heeft Cordo ook fietstassen voor de elektrische fiets. En aandacht voor details, zoals tegen inregenen (bijvoorbeeld via een elastisch rondgestikte klep). Naast aandacht voor gemakkelijke bevestiging op de fiets (zoals in de vorm van een verstelbaar middenpaneel) en voor sterk materiaal (denk aan oerdegelijk bisonyl).

Cordo fietstas | Fietstas.com

Balansvolle mix
Ook het uiterlijk van de Cordo fietstassen spreekt velen tot de verbeelding: met veelal een mooie touch qua kleur, vormgeving en rondingen, zonder daarbij tot in het extreme over te gaan. Een enkele of dubbele fietstas van Cordo is er, kortom, voor eenieder die houdt van een balansvolle mix van goed, praktisch en mooi: zie het onderstaande overzicht.

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1