Fietstassen goudkleurig

Een fietstas kopen in de kleur goud? Goudkleurige fietstassen komen dicht in de buurt van oranje/beige/geel, met verschillende teint combinatiemogelijkheden. Sommige fietstassen (dubbel, enkel, ook de sportieve uitvoeringen voor op de toerfiets zoals van het merk Ortlieb) komen zelfs heel dicht in de buurt van één van de echte kleurcodes goud. Een gouden fietstas, of natuurlijk beter aangeduid als 'gouden' fietstas, is weliswaar niet 24-karaats, maar qua mooiigheid wel degelijk meervoudig karaats!

Goud is bijzonder, en waarom zou dat niet voor een fietstas gelden? Goudkleurige fietstassen geven de fiets of elektrische fiets extra franje. En daarmee ook de berijder ervan. Kiest u voor een enkele fietstas, dubbele fietstas of andere soort fietstas met gouden elementen, bekijk dan eens bijgaand assortiment, inclusief kleurvarianten die er sterk op lijken.

Bestel hier uw gouden fietstas

De fietstassen die online te koop zijn in de bekendste fietstassenwebshop van Nederland, liggen in ons eigen magazijn in Beverwijk. Naast de zeer voordelige prijs ervaart u hier een snelle verzending. Vele klanten en goede reviews gingen u al voor. En kunt u bij het zoeken naar een gouden fietstas nog wat aanvullende hulp gebruiken? We helpen u altijd graag op weg!

P.S. Op deze pagina staan ook fietstassen met een kleur die lijkt op goud. Lees altijd de specificaties bij het product. Daar staat ook altijd de exacte kleur beschreven. Bijvoorbeeld (donker)beige of (donker)oranje of (donker)geel.

Zie ook onze zilveren fietstassen.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1