AGU

Accessoires van het merk AGU | Een bekend merk dat fraaie fietstassen ontwikkelt van bovengemiddeld hoge kwaliteit. De accessoires van AGU zijn een aanvulling op de producten van dit A-merk. Fietstas.com heeft alle extra onderdelen en reserveproducten die zorgen voor extra plezier, gemak en/of variatie rond uw AGU fietstas. AGU kopen is op Fietstas.com interessant, want we bieden een brede keus en goede zorg voor product en verzending.

AGU staat al decennia lang bekend als A-merk. Tot in de finesses zijn ook hun accessoires gericht op het 365 dagen zorgeloos kunnen fietsen. In elk weertype, zonder afleiding wat betreft de uitrusting. Dankzij onder meer aandacht voor slimme waterafstotende en waterdichte systemen. Deze hebben aanduidingen als AGU Dryliner Technology, welded naden en Durable Water Repellent (DWR) coating. Lees in dit blog een toelichting op deze speciaal door AGU ontwikkelde technieken.

Alle soorten fietstassen
Er is altijd een passende AGU fietstas of fietstassen-set. Het assortiment tassen voor op de fiets reikt van enkele en dubbele fietstassen, stuurtassen, zadeltasjes en frametassen, en zijtassen voor vóór en achter tot regenhoezen en veel andere accessoires.

Licht, functioneel, veilig en milieubewust
De tassen van AGU zijn licht van gewicht, makkelijk los te klikken en mee te nemen (via de KLICKfix-methode), en qua uiterlijk en vorm sportief en modieus. Bovendien bieden ze veel bedieningsgemak en functionaliteit. De fietsaccessoires van AGU behoren tot het hoogste segment en dat is eveneens merkbaar aan de hoge mate van bescherming van tas, persoon en spullen. Denk aan de krachtige reflectie, stabiele bevestiging, robuuste grondstoffen en zorgvuldige sluitingen. Daarnaast ontziet AGU zoveel mogelijk het milieu, hetgeen in het bijzonder tot uiting komt in het aanbod met Green Sphere label.

AGU accessoires, onderdelen en reserve-onderdelen

Op deze pagina's staan alle soorten AGU accessoires voor e-bike, trekkingfiets of andere sportieve tweewieler. Wilt u graag alle producten van dit merk op Fietstas.com zien? Op onze AGU merkenpagina vindt u het complete aanbod, naast nog meer informatie over de typerende kenmerken van deze producent.

U vindt alle reserveonderdelen en overige accessoires van AGU in het overzicht hieronder.

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Aantrekkelijk geprijsd: ook de accessoires van AGU
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1