Fietstassen van bisonyl

"Ik zoek een bisonyl fietstas"

Een fietstas van bisonyl kopen is een goede keus, omdat bisonyl eigenschappen heeft die juist voor fietstassen uitermate welkom zijn. Bisonyl is namelijk erg geschikt voor buiten en voor slechte en wisselende weersomstandigheden. Een fietstas van dit materiaal zal bijvoorbeeld nooit zomaar scheuren, en een mooie fietstas behoudt dankzij het gebruik van bisonyl zijn hoogwaardige kwaliteit.

Wat is bisonyl? Antwoord: een soort gevlochten vezeldoek dat gecoat is met PVC. Het wordt ook wel een zeildoek genoemd, of vrachtwagendoek. Waarschijnlijk roept zeker het laatste voorbeeld een bekend gevoel bij u op. Ofschoon dit soort doek een vezelstructuur heeft, voelt het vooral glad aan.

Een heel groot voordeel van een bisonyl fietstas is dat deze behalve sterk, ook zeer slijtvast is. Fietstassen gemaakt van dit materiaal gaan dus lang mee. Bovendien kunnen dit soort fietstassen dankzij het sterke bisonyl ook bovengemiddeld veel inhoudsgewicht dragen. U kunt in zo’n fietstas dan ook makkelijk van alles meenemen, zonder daarbij omzichtig te werk te hoeven gaan. Kilo’s aan boodschappen bijvoorbeeld: u kunt ze in zo’n fietstas jarenlang kwijt.Bisonyl kan zoals genoemd goed tegen gure weersomstandigheden en is dan ook in hoge mate waterdicht. Dat komt ook goed van pas wanneer u op de fiets spullen wilt vervoeren die absoluut géén vocht kunnen verdragen. Belangrijk is daarbij uiteraard wel dat de bisonyl tas goed afsluitbaar is. Zie voor meer informatie overigens ook de informatie op Fietstas.com over waterdichte fietstassen.

De fietstassen van bisonyl op Fietstas.com zien er mooi uit. Over smaak valt niet te twisten, maar zeker is dat er voor elk wat wils is, óók als het gaat om een tas voor op de fiets gemaakt van dit soort kunststof. Bisonyl heeft een licht glanzend effect en daar doen producenten hun voordeel mee.

Een ander voordeel is dat modder, zand, stof en ander vuil makkelijk van een bisonyl fietstas af te vegen is. Onder alle omstandigheden blijft uw fietstas zo – eventueel na het afnemen met een vochtig doekje – schoon en mooi. Zodat uw kostbare fietstas zijn uiterlijk optimaal kan blijven tonen.

Wilt u voorbeelden van deze fietstassen zien, dan heeft u op Fietstas.com een gigantische keuze. U vindt hier namelijk bisonyl enkele fietstassen, dubbele fietstassen, Messenger tassen (om uw paperassen, dossiers, notebook en smartphone goed droog te houden), schoudertassen en vele andere soorten (ook goedkope) fietstassen. Van allerlei merken (Willex, Basil, Cordo, New Looxs en veel, veel meer), in allerlei maten (van zeer klein tot zeer groot) en in allerlei kleuren (zie ons uitgebreide kleurenpalet).


Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 7