Blauwe fietstassen

Een blauwe fietstas. Al eens aan gedacht? Blauwe fietstassen vallen net iets meer op, maar niet zodanig dat u er heel erg hip mee te koop loopt. Wellicht is dit nét de kleur fietstas die past bij u.

Verwar ‘niet bovenmatig hip’ dus niet met saai, want de kleur blauw voor een fietstas is sowieso al een tint expressiever dan bijvoorbeeld grijs, zwart of bruin.

Bovendien zijn er blauwe fietstassen en blauwe fietstassen… Want kiest u voor effen blauw, lichtblauw, donkerblauw, jeans blauw, blauw met (bloemetjes)motief, blauw met een artistieke print, prominent blauw of een blauwe tas voor op de fiets met kleurige stippen?

Verder zijn er blauwe enkele fietstassen, dubbele fietstassen, fietsshoppers en schouderfietstassen. En zelfs een stuurfietstas is verkrijgbaar in deze, in het algemeen gesproken, zeer populaire kleur.


Blauwe fietstassen


Uiteraard zijn er verder nog veel andere kenmerken die de fietstas zijn gezicht en karakter geven. Dat kan ‘m zitten in bijvoorbeeld een lederen afwerking, het design (zoals sportief, ‘no nonsense’ en/of stijlvol), het formaat, en de toepassingsmogelijkheden zoals opbergvakken en montage.  

Fietstas.com heeft werkelijk allerlei blauwe fietstassen. Van een denim blauwe schoudertas tot een kunstzinnige tas. Van een fietstas gebaseerd op Delfts Blauw tot een serie van bijvoorbeeld de merken Basil en Willex, met blauw als basis voor een fleurige of juist heel strak ogende fietstas.

Tot slot, deze tip: bij een aantal blauwe fietstassen zijn bijpassende accessoires verkrijgbaar. Zoals een zadeldekje of fietsbel. In dat geval ziet u ze vaak al staan bij de Gerelateerde fietsaccessoires.


Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 10