Minder dan € 20,-

Op zoek naar een mooie zadelfietstas, rekeninghoudend met een beperkt budget? Op deze pagina staan onze zadeltassen voor minder dan 20 euro. De mini fietstassen binnen deze prijscategorie zijn bijvoorbeeld van een budgetmerk of ze zijn in de sale. Hiermee is heel goedkoop een goed zadeltasje te koop!

Zadeltassen zijn ideaal voor het meenemen van enkele essentiële spulletjes, zoals sleutels, smartphone of wat geld. Zadeltassen zijn geschikt voor op elke fiets en passen dus ook op een mountainbike, racefiets, toer- en trekkingfiets.

Klein en fijn
Zadelfietstassen zijn sowieso vrij klein, maar wel verkrijgbaar in verschillende maten. Daardoor zijn er verhoudingsgewijs ook zeker 'grote zadeltassen' te koop. Klein of groot; dit type fijnzinnige fietstasjes biedt altijd ruimte voor spullen die voor het grijpen moeten zijn. Soms gepland, soms onverwacht. Het gaat om kleine fietsspullen uiteraard, voor onderweg op uw fiets of elektrische fiets. Een zadeltasje is een handige manier om standaard een reparatiekitje bij de hand te hebben. Of een pakje kauwgum. Een slotje. Een deodorant stick. Het mini fietscomputertje. Een reserveband. Sleuteltjes. En méér van dat soort kleine fietszaken. In de zadeltas zijn al deze fietsaccessoires en persoonlijke benodigdheden goed beschermd.

Benutten van extra ruimte op de fiets
Onder het zadel van een e-bike, sportieve fiets of elk ander type fiets is standaard ruimte beschikbaar, en een zadeltas benut die mogelijkheid optimaal. Een tasje onder het zadel is wat dat betreft voor elke eigenaar van een fiets een logische aankoop, zou je zeggen. Of het nou een sportieve, gestroomlijnde zadeltas is, een klassiek zadeltasje voor de stadsfiets of een meer zakelijk exemplaar voor op de woon-werk e-bike: ze zijn er echt in alle soorten en maten. En qua gewicht hoeft u het er ook niet om te laten: zo'n zadeltasje weegt meestal bijna niets.

Goedkope zadeltasjes van goede kwaliteit

De goedkope zadeltassen op deze pagina zijn er voor een prijs tot maximaal 20 euro. Vaak zijn ze heel eenvoudig, met één enkel, klein maar o zo handig opbergvakje. Soms bieden ze zelfs ook nog wat extra. Van aanvullend minivakje tot sleutelhaak. En/of een sterke waterdichtheid. En vaak zijn ze voorzien van extra reflectie en een lusje voor het aanbrengen van een ledlichtje. Bekijk voor meer informatie het aanbod op deze pagina's met zadeltasjes met een prijs van maximaal 20 euro. Liever een zadeltas in een andere prijscategorie? Bekijk dan: 'Prijzen zadelfietstassen'.

De voordelen van Fietstas.com:

  • De bekendste fietstassen webshop van Nederland!
  • Aantrekkelijke prijzen: ook de zadeltassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: uitstekende waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 2