Fietsmanden voor achterop de fiets of e-bike

De fietsmand achterop is populair onder de hondeneigenaren. Soms kan uw huisdier namelijk net te actief of druk zijn voor een fietsmand voorop. Dit zorgt ervoor dat u tijdens het fietsritje onvrijwillig veel bezig bent met uw hond. Door een fietsmand achterop te plaatsen kan uw hond genieten van de reis, zonder dat het uw concentratie en zicht belemmert. Zo wordt uw rit prettiger voor de hond, maar ook voor u.

Soms nog kinderen achterop de fiets?

Op Fietstas.com vindt u ook fietsmanden die met een klem snel los en vastgemaakt kunnen worden. Dit is uitermate handig als u bijvoorbeeld kinderen heeft die nog regelmatig achterop zitten of als u fietstassen heeft die u nog regelmatig wilt gebruiken.

Fietsmanden achterop van riet

Ons assortiment biedt een scala aan mogelijkheden, waardoor u altijd een fietsmand kan vinden die bij u past. U kunt kiezen voor een brede fietsmand achterop van riet of staal als u bijvoorbeeld een schooltas wilt vervoeren. Er zijn ook diepere modellen die geschikt zijn voor het vervoeren van flessen of kleine paraplu's.

Bekijk hieronder de fietsmanden die u achterop uw fiets kunt plaatsen. Fietstas.com heeft een breed assortiment beschikbaar aan fietsmanden, waardoor u altijd wel een fietsmand vindt die bij uw fiets past.

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 3