Fietsmanden voor achterop de fiets of e-bike

Fietsmand achterop plaatsen? Er zijn veel varianten die daarvoor gemaakt zijn. Wat betreft vorm en design, materiaalkeuze en formaat is er genoeg te kiezen. Behalve het plaatsen van een fietsmand achterop voor het meenemen van spullen, is deze fietsmand-variant ook populair onder hondeneigenaren.

Soms kan uw huisdier namelijk net te actief of druk zijn voor een fietsmand voorop. Dit leidt ertoe dat u tijdens een fietsrit onvrijwillig (te) veel met uw hond bezig moet zijn. Door een fietsmand achterop te plaatsen kan uw hond genieten van de reis, zonder dat het uw concentratie en zicht belemmert. Dit maakt de rit prettiger voor de hond, maar óók voor u.

Soms nog kinderen achterop de fiets?

Op Fietstas.com vindt u fietsmanden die met een klem snel los en vast te maken zijn. Dit is uitermate handig als u bijvoorbeeld kinderen heeft die nog regelmatig achterop zitten. Of wanneer u ook uw fietstas voor op de bagagedrager nog regelmatig wilt kunnen gebruiken.

Fietsmanden achterop van riet

In ons assortiment vindt u al snel een passende fietsmand. Zo zijn er brede fietsmanden voor achterop die zijn gemaakt van riet of van staal, bijvoorbeeld voor het vervoeren van een schooltas. Er zijn ook diepere modellen: geschikt voor onder andere het meenemen van flessen of kleine paraplu's.

Fietsmand voor achterop kopen: welke webshop?

We hebben fiets- en e-bike manden voor achterop van merken als Wicked, Basil, Willex en New Looxs. Deze merken leveren een hoge kwaliteit. Dat betekent dat deze fietsaccessoires lang meegaan én lang mooi blijven. Dat is extra van belang omdat een fietsmand per definitie dienst doet in de buitenlucht. Hoewel we in het geval van een rieten mand óók benadrukken dat deze grondstof een natuurproduct is - en daarmee hoe dan ook onderhevig is aan bijvoorbeeld splijten - draagt de beste kwaliteit bij aan een langdurige mooie uitstraling.

Fietsmanden webshop met goede reviews

Daarom: kies bij het kopen van een fietsmand voor achterop voor Fietstas.com. Dan bent u ook verzekerd van een goede en betrouwbare service, in alle opzichten. U bent hier immers in een fietstassen en fietsmanden webshop met goede reviews.

Meer weten over fietsmanden? Alle soorten manden bekijken voor op de fiets en/of voor op de elektrische fiets?

Kijk dan bij ons algehele overzicht van fietsmanden. Daar staat ook informatie over de mogelijkheden van bevestigen van een fietsmand achterop. Ook vindt u er informatie over het 'hoe en wat' bij het plaatsen van een dergelijke mand op een e-bike.

Hieronder een overzicht van alle fietsmanden voor achterop in ons assortiment!

Voordelen Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de fietsmanden voor achterop
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 3