Cortina

Het merk Cortina kennen we vooral van de populaire Cortina-transportfietsen, te herkennen aan de stoere voordrager. Maar Cortina maakt ook fietsaccessoires, zoals fietstassen en -manden. Een fietstas van 'Cortina Bike Fashion Accessoires' is echt fashionable. De tassen van Cortina die speciaal ontwikkeld zijn voor op de transportfiets, passen bovendien veilig op de voordrager. Dit type fietstas heeft een band die je over de voordrager schuift, waarna de tas strak en perfect voorop de fiets zit. 

Cortina fietstas


Moderne fietstassen, passend bij het moment

De Cortina fietscollectie bestaat ook uit fietsen en elektrische fietsen zelf. Het gehele assortiment inclusief accessoires krijgt continu een update, net zoals dat met een modecollectie gebeurt, volgens de laatste trends. Ook een fietstas van Cortina is dus altijd actueel, in de stijl, kleuren en details die passen bij het moment.

De modieuze fietstassen van Cortina
Cortina fabriceert praktische rugtassen, laptoptassen, fietstassen en (fiets)manden die én handig zijn én veilig én heel modieus. Zo is er de stijlvolle handtas Milan, voor op voordrager van de fiets. Deze fietstas van PU-leer is voorzien van een laptopvak en is daardoor ideaal voor naar kantoor. Een andere handige handtas van Cortina is de Handbag Vienna Pattern, die speciaal gemaakt is als inzettas voor de AVS-fietsmanden van Cortina. De tassen van Cortina zijn duurzaam gemaakt, met oog voor milieu.Fietsmanden van Cortina
Naast fietstassen maakt Cortina ook mooie, moderne manden voor op de fiets, zoals fietsmand Manchester en fietsmand Delhi. Deze manden worden bevestigd met het AVS (AtranVelo System)-kliksysteem. Met het AVS-systeem klikt u de mand gemakkelijk op de drager van uw fiets en u haalt 'm er net zo makkelijk weer vanaf. Op Fietstas.com verkopen we niet alleen deze manden van Cortina, maar ook AVS-adapters.

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 2