Thule

Zadeltassen van het merk Thule behoren tot het hoogste segment fietstassen. Een Thule fietstas is stijlvol, gemaakt van topmateriaal en ontworpen met veel oog voor detail en kwaliteit. De fietstassen spreken vooral de sportieve fietser aan. Ze zijn geschikt voor korte ritten, maar ook voor lange fietstochten. De tassen van dit merk hebben een herkenbaar design en zijn vrijwel altijd waterafstotend, zoals de zadeltassen op deze pagina's.

Noem de naam en iedereen associeert het met 'kwaliteit': Thule. Ook de term 'sportief' is van toepassing op deze bekende, innovatieve onderneming uit Zweden. Een fietser die zijn of haar spullen vervoert met een Thule tas, houdt van mooi én een exclusief niveau van praktisch nut. Bijvoorbeeld voor tijdens mooie tochten, of sterker nog: avonturen. Of gewoon voor de sportieve rit van en naar werk, vrienden, het shoppen een plaats verderop - of waar dan ook naartoe en weer terug naar huis.

Fietsritten: gemakkelijker en aangenamer
Een fietsrit wordt letterlijk gemakkelijker met één van de Thule fietstassen. U ziet het hier op Fietstas.com: ze zien er fris uit, in heldere tinten groen, geel, blauw en rood, en zelfs de zwarte uitvoeringen ogen opgewekt en gezond. Maar ook de minder zichtbare eigenschappen aan buiten- en binnenkant dragen bij aan een prettige tocht op de bike, e-bike of fiets. De grote mate waarin de tassen van Thule bestand zijn tegen weer en wind, vocht en water is hiervan een goed voorbeeld. Een ander voorbeeld zijn de veelzijdige opbergvakken, aangebracht op slimme plaatsen. Of denk aan een manier van bevestigen dat getril onderweg voorkomt! Kortom, Thule tassen staan bol van de details die helpen leiden tot perfect aangename fietsritten.

Thule zadeltassen

Op deze pagina's staan de Thule zadelfietstassen voor e-bike en vele soorten sportieve fietsen, maar ook voor andere tweewielers, waaronder de klassieke varianten. Wilt u graag alle producten van dit merk op Fietstas.com zien? Op onze Thule merkenpagina vindt u het complete aanbod. Plus nog meer informatie over de karakteristieke kenmerken van dit innovatieve, exclusieve merk.

U vindt alle zadeltassen van Thule in het overzicht hieronder.

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Aantrekkelijk geprijsd: ook de zadeltassen van Thule
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1