Fietstas bakfiets

Als u een bakfiets heeft, is het wel zo fijn als u behalve uw kinderen ook nog wat spullen op de fiets kunt vervoeren. Een dubbele fietstas komt dan uitstekend van pas. Dubbele fietstassen zijn eenvoudig op de bagagedrager te bevestigen en u kunt er best wat spullen in kwijt. Wel zo handig! Uiteraard kunt u ook kiezen voor één van onze andere fietstassen, zoals een enkele fietstas. Deze kunt u gemakkelijk op de bagagedrager klikken en weer afnemen. U vindt al onze fietstassen voor op de bakfiets op deze pagina handig bij elkaar.

Een fietstas voor op een bakfiets moet natuurlijk praktisch zijn maar mag er natuurlijk ook best een beetje leuk uitzien. Het is wel zo fijn als de fietstas een beetje past bij het stoere en stijlvolle karakter van de fiets. Daarbij moet een fietstas voor op de bakfiets geschikt zijn voor in het stadsverkeer, aangezien de meeste bakfietseigenaren hun fiets in de stad zullen gebruiken. De keuze voor een enkele of dubbele fietstas is natuurlijk aan u. Om u te helpen met uw keuze hebben we een paar voordelen van beide typen tas op een rijtje gezet.

Voordelen dubbele fietstas bakfiets
De voordelen van een dubbele fietstas zit ‘m vooral in de ruimte. U heeft immers twee compartimenten waar u spullen in kunt vervoeren. Uiteraard kunt u een dubbele fietstas zo groot of klein kiezen als u zelf wilt. Let er wel op dat de tas op de achterdrager van uw bakfiets past. Dubbele fietstassen zijn ook fijn omdat het gewicht van uw spullen evenredig over de fiets verdeeld is. Dit maakt het fietsen stabieler.

Voordelen enkele fietstas bakfiets
Een enkele fietstas is doorgaans lichter en kleiner dan een dubbele fietstas. Bovendien zijn enkele fietstassen heel eenvoudig aan de bagagedrager vast te haken en ook zo weer los te maken. U kunt een enkele fietstas – of pakaftas – dus ook gemakkelijk los van de fiets met u meedragen. Veel van onze enkele fietstassen doen op die manier ook handig dienst als handtas, schoudertas of rugtas.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 2