Merken frametassen en overige fietstassen

Op deze pagina staan onze frametassen verdeeld per merk. Fietstas.com is al jarenlang een autoriteit op het gebied van fietstassen. We zijn er trots op veel verschillende merken te mogen vertegenwoordigen. Bij ons vindt u onder andere frametassen van ABUS, AGU, Basil, Cortina, New Looxs, Selle Monte Grappa en Vaude.

Wij verkopen u graag een goed product. Zoals een goede frametas; het soort tas dat te vinden is op deze pagina's. Om die kwaliteit voor elkaar te krijgen, spelen meerdere zaken een rol. Een belangrijke is dat wij de meest complete keuze willen aanbieden. Zo mist u niet één frametas die voor u persoonlijk misschien wel de meest aantrekkelijke aankoop is.

Merken frametassen: zo volledig mogelijk

Daarmee zijn we ook zo volledig mogelijk in het aanbieden van verschillende merken. Zie wat dat betreft ook onze merkenpagina met alle brands van Fietstas.com. Elk merk heeft zijn eigen fantastische aanbod. Met eigenlijk al deze merken voor frametassen en hun leveranciers hebben we een goed en persoonlijk contact. Zij én wij willen u het mooiste aanbod aan fietstassen tonen! En het leuke is dat elk merk daarbij natuurlijk ook zijn eigen karakter en portfolio heeft!

Alle kanten van het fietstassen-spectrum
Het ene merk speelt bijvoorbeeld vooral in op het ontwikkelen en maken van fietstassen in het eenvoudige segment. Voor fietsers, e-bikers en bezitters van andere soorten fietsen die vooral een goede basis en praktisch nut centraal zetten. 'Goed is goed'. Aan de andere kant van het fietstassen-spectrum bevinden zich de merken die tot in alle finesses het uiterste zoeken!

Elk merk zijn eigen focus en karakter

Beide - en alles daartussenin - vinden wij als eigenaren en medewerkers van Fietstas.com zeer de moeite waard. Zoals we al zeiden: elk merk, elk zijn karakter! Los daarvan zien we bij al deze fabrikanten buitengewoon veel aandacht voor innovatie, en het telkens weer nog mooier maken van het eigen fietstassen-gamma. Waarbij elk merk zijn eigen focus blijft behouden; een bepaalde smaak of range aan smaken bedient; een bijzondere gimmick of slimme bevestigingsmethode heeft; andere materiaalkeuzes maakt. En hoe dan ook steeds weer nieuwe inzichten opdoet. Voor ons is dat een prettig gegeven. Want met al die merken bij elkaar kunnen we, voor elke doelgroep, elk individu, elke soort fietsliefhebber, de juiste fietstas(sen) bieden.

Dankzij alle merken een fietstas op maat voor elk individu

Of het nou voor naar school is, naar werk, voor trekking en touren, voor mountainbiken, voor een dagfietstocht, voor het winkelen en boodschappen doen, voor het fietsen naar de sportclub, voor het fietsen met kinderen, enzovoort. Kies en bekijk hier een merk en vindt er de meest praktische én de meest bijzondere, mooie frametas, voor u als persoon op maat!

 

Lees meer