Grote fietsmanden: mand voor fiets of e-bike in de maat L

De grote fietsmanden staan voor de meeste fietsers gelijk aan één ding: ruimte! Vanwege de ruime inhoud van deze fietsmanden kunt u vervoeren wat u maar wilt. Of u nu naar school, werk of naar de winkel gaat, met een grote fietsmand kunt u uw spullen in stijl vervoeren.

Grote fietsmanden

Tijdens de mooie zomerdagen kan een auto niet snel tippen aan de fietservaring. De fietser met de grote fietsmand creëert daardoor extra mogelijkheden binnen de vriendengroep en familie als het gaat om uitjes.

Potje voetballen, picknicken, BBQ'en en andere gezellige uitjes kunt u met uw familie of vrienden makkelijk realiseren d.m.v. een fietstocht, als u ook nog een fiets heeft met een grote fietsmand. Hier kunt u namelijk alle spullen in kwijt die nodig zijn voor een gezellige middag met de familie.

Geen paniek bij verschuivingen

De inhoud is tijdens het fietsen ook makkelijker te beheren bij een grotere fietsmand. U heeft sneller door als iets zich tijdens het fietsen verplaatst, maar bij een grote fietsmand heeft dat natuurlijk minder snel impact ten opzichte van een kleinere fietsmand. Desalniettemin kunt u bij een grote fietsmand makkelijker de spullen herordenen, wanneer u bijvoorbeeld bij een stoplicht even stilstaat.

De grote fietsmanden op Fietstas.com

Bekijk alle grote fietsmanden op Fietstas.com in het onderstaande overzicht.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1