Fietstas kopen voor de boodschappen?

"Ik zoek een boodschappen fietstas"

Een fietstas voor de boodschappen. Het is een veelvoorkomende reden om een enkele, dubbele of andere fietstas aan te schaffen. Met een sterke boodschappen fietstas vervoert u op uw tweewieler probleemloos veel liters aan levensmiddelen- en andere inhoud. Week in, week uit. Dag in, dag uit.

Maak kennis met de honderden fietstassen op Fietstas.com die uitermate geschikt zijn voor het frequent boodschappen doen. Maar u vindt op deze site ook fietstassen voor een ontspannend middagje winkelen. Zoals daar zijn een schoudertas, pakaftas of – de naam zegt het al – shopper.

Een typische boodschappen fietstas moet voldoen aan meerdere voorwaarden. Robuust, sterk en stevig zijn kernwoorden voor een kwalitatief goede boodschappentas. Ruimte is eveneens een belangrijke factor. Voor gezellig shoppen voldoet vooral een kleinere, handzame fietstas. Maar voor het meenemen van de wekelijkse spullen van de kleine of grote kruidenier, is de inhoudsmaat extra van belang. Vind dus de boodschappen-fietstas die ook qua aantal liters bij uw benodigdheden past. 

Praktische aspecten van de fietstas om boodschappen mee te doen, zijn bijvoorbeeld de ‘afneembaarheid’ en het draaggemak. Want behalve voor op de fiets, is dit type fietstas bij uitstek bedoeld om ‘m er óók weer van af te nemen. En er weer op te zetten. En opnieuw, vele malen achtereen. Daarom is het bevestigingssysteem hier meer dan gemiddeld van belang.

Hierbij is het gemak – en dus de snelheid – van het kunnen plaatsen en weer van de fiets halen van de boodschappentas, van belang. De merkfietstassen op Fietstas.com bestemd voor het winkelen hebben vaak slimme bevestigingshaken of een ander doordacht montagesysteem.

Eenmaal van de fiets moet de boodschappenfietstas ook makkelijk en comfortabel te dragen zijn. Daarom zijn deze tassen vaak voorzien van een prettig(e) handvat, draagband of schouderriem. Bij een enkel merk zijn de bevestigingshaken zelfs inklapbaar, zodat u er van de fiets af géén last van heeft. Ook zijn er bijvoorbeeld dubbele fietstassen gemaakt voor een afneembare tassendrager.

Handig en praktisch is één, maar mooi is twee. Een boodschappen fietstas is heus niet enkel en alleen functioneel! U ziet het vanzelf wanneer u grasduint in ons uitgebreide tassen-assortiment…

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 18