Fietstassen van polyester

"Ik zoek een polyester fietstas"

Polyester is een populair soort materiaal bij het vervaardigen van mooie fietstassen. Polyester is een stevige stof die niet snel kreukt en vormvast is. Het is bovendien in sterke mate waterafstotend.

Polyester is – in formele woorden – een fabricaat van ‘gesynthetiseerde polymeren, bijeengehouden door ester-bindingen’. In normale zin is polyester dus synthetisch, wat voor een kledingstuk niet altijd de juiste keus hoeft te zijn, maar voor een fietstas juist zijn voordelen heeft.


Polyester fietstas op Fietstas.com


Niet voor niets zijn veel fietstassen gemaakt van een variant polyester, zoals van het extra stevige 420D. Naast de robuuste en waterafstotende eigenschappen, is een polyester dubbele fietstas, enkele fietstas, schoudertas of andere soort fietstas veerkrachtig, sneldrogend en vuilafstotend. Schimmel- en algenvorming maken weinig kans en stof en modder zijn er snel van af te vegen. En dit materiaal zorgt voor een prettige stugheid, zodat de tas bijvoorbeeld ook goed is af te sluiten.

Fietstas.com heeft ook fietstassen van canvas en fietstassen van bisonyl. Naast honderden, zo niet duizenden uitvoeringen van een fietstas geproduceerd met polyester. Een materiaal dat bovendien onze topmerken fietstassen in staat stelt te zorgen voor een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 41