Kinderfietstassen

"Ik zoek een kinderfietstas"

Ze mogen op Fietstas.com niet ontbreken: fietstassen voor kinderen! Een kinderfietstas voor uw eigen (klein)zoon of (klein) dochter is leuk om (samen) uit te zoeken en/of cadeau te kunnen doen. Waarbij ook een kinder fietstas gewoon een 'serieuze' fietstas is, met eigenschappen die veel praktisch nut bieden.

Uiteraard, onze kinderfietstassen hebben de kleuren en opdruk die kinderen tot de verbeelding spreken. Zo is natuurlijk de kleur roze voor meisjes een populaire keuze, ook als het gaat om de fietstas. Ook een opdruk gebaseerd op het dierenrijk doet van oudsher de harten van meisjes en jongens sneller kloppen. Net als een anderszins vrolijk gekleurde print. Maar ook een meer volwassen vormgeving kan het erg goed doen bij fietstassen voor kinderen!

Een typische kinderfietstas, kan namelijk ook een reguliere dubbele of enkele fietstas voor volwassenen zijn, maar dan in een maatje kleiner. Bij een kinderfietstas hoeft het daarbij niet per definitie te gaan om een mini fietstas, maar wel om een tas die voor meisjes en jongens goed hanteerbaar is én past op de kinderfiets. Waarbij er nog altijd opvallend veel ruimte is voor het meenemen van allerlei spullen.

Zo'n tas voor kinderen die ook gemaakt is voor volwassenen, heeft 'gewoon' de volwaardige eigenschappen die horen bij een fietstas. Het gaat daarbij om de sterkte van het materiaal, en onder meer om de afwerking, de bevestigingsmethode van de (kinder)fietstas en de toepassingsmogelijkheden.

In deze webshop met fietstassen vindt u kinderfietstassen voor alle leeftijden. Voor de allerjongsten zoals basisschoolkinderen én voor pubers en aankomende pubers, die ook met hun fietstas goed voor de dag willen komen.
Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 3