Fietstas voor de hond - uw hond veilig en comfortabel mee op de fiets!

Wilt u uw hondje graag op veilige en comfortabele wijze op de fiets kunnen vervoeren? Dan is een hondenfietstas wat voor u! Op deze manier kunt u samen met uw viervoeter genieten van een fietstochtje en neemt u uw hondje gemakkelijk overal mee naartoe. Hondenfietstassen zijn eenvoudig op de fiets te bevestigen. Liever een hondenfietsmand? Ook die vindt u in onderstaand overzicht.

In onze shop vindt u een hoogwaardige en zeer complete hondenfietstas in de kleur grijs/zwart. De tas is stevig en compact en perfect voor het vervoeren van uw trouwe metgezel. Zo is de hondenfietstas voorzien van een kussen en is er rekening gehouden met het vastmaken van de hondenriem. In geval van wind of regen kunt u gebruik maken van het oprolbare wind- en regenscherm. U bevestigt de hondenfietsmand door middel van een kliksysteem aan het stuur van uw fiets.

Fietsmand voor de hond
Een alternatief voor een hondenfietstas, is een hondenfietsmand. Er zijn hondenfietsmanden die u aan het stuur bevestigt en exemplaren die op de bagagedrager gemonteerd kunnen worden. Wat uw voorkeur heeft, hangt natuurlijk van uzelf af maar ook van het gewicht van uw hond. Een fietsmand achterop is bijvoorbeeld handig als u een wat groter of zwaarder hondje heeft. Een hondenfietsmand is desgewenst uit te breiden met een koepel, zodat uw hondje onderweg niet uit de mand kan springen.

Basil Hondenfietsmand Buddy Faded Denim

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1