Fietstas voor de hond - uw hond veilig en comfortabel mee op de fiets!

Wilt u uw hondje graag op veilige en comfortabele wijze op de fiets kunnen vervoeren? Dan is een hondenfietstas wat voor u! Op deze manier kunt u samen met uw viervoeter genieten van een fietstochtje en neemt u uw hondje gemakkelijk overal mee naartoe. Hondenfietstassen zijn eenvoudig op de fiets te bevestigen. Liever een hondenfietsmand? Ook die vindt u in onderstaand overzicht.

In onze shop vindt u een hoogwaardige en zeer complete hondenfietstas in de kleur grijs/zwart. De tas is stevig en compact en perfect voor het vervoeren van uw trouwe metgezel. Zo is de hondenfietstas voorzien van een kussen en is er rekening gehouden met het vastmaken van de hondenriem. In geval van wind of regen kunt u gebruik maken van het oprolbare wind- en regenscherm. U bevestigt de hondenfietsmand door middel van een kliksysteem aan het stuur van uw fiets.

Fietsmand voor de hond
Een alternatief voor een hondenfietstas, is een hondenfietsmand. Er zijn hondenfietsmanden die u aan het stuur bevestigt en exemplaren die op de bagagedrager gemonteerd kunnen worden. Wat uw voorkeur heeft, hangt natuurlijk van uzelf af maar ook van het gewicht van uw hond. Een fietsmand achterop is bijvoorbeeld handig als u een wat groter of zwaarder hondje heeft. Een hondenfietsmand is desgewenst uit te breiden met een koepel, zodat uw hondje onderweg niet uit de mand kan springen.

Basil Hondenfietsmand Buddy Faded Denim

 

Lees meer
Filter uw productenSALE KLICKfix Rixen & Kaul Hondenfietsmand / Stuurtas Doggy
KLICKfix Rixen & Kaul Hondenfietsmand / Stuurtas Doggy
Vervoer uw hondje in stijl met deze KLICKfix hondenfietsmand voor aan het stuur! De luxe fietsmand voor de hond is afwasbaar, gevoerd met een kussen en heeft een wind- en regenscherm. Zéér compleet met reflectie en handvatten!

€89,95 €77,95

Informatie
SALE Basil Hondenfietsmand Buddy - ook voor de kat
Basil Hondenfietsmand Buddy - ook voor de kat
Uw kleinere hond voelt zich hierin op zijn gemak. Deze hondenfietsmand is kwaliteitsrijk: dankzij het hygiënische en sterke kunststof, de stevige beugel, de finesse qua uiterlijk, veilige riem, het meegeleverde comfortabele kussen en stabiele bevestiging.

€89,95 €70,95

Informatie
SALE Nietverkeerd Fietsbel Ding-Dong Hond
Nietverkeerd Fietsbel Ding-Dong Hond
Bellen in het verkeer? Dat mag, zeker op de momenten dat het nodig is. Maar dan wel simlockvrij en met een bereik van minstens 100 meter. Deze luid en duidelijke fietsbel DINGDONG komt uit de koker van Nietverkeerd, met een haast poeslieve hond!

€9,95 €7,95

Informatie
Cordo Pet Carrier Grijs KLICKfix
Vervoer uw hondje of ander dier veilig en vertrouwd met de Cordo Pet Carrier. Bedoeld voor gebruik op het stuur met een KLICKfix CC-100 stuurhouder (let op: alleen die zonder slot!). Met kussen, opbergvakjes en veiligheidsriem. Voor dieren tot 7 kg.
Basil Hondenfietsmand Pasja 45 cm - met kussen, klem SENNA
Zoekt u een fietsmand voor uw hond? Hier vindt u een reeks hondenfietsmanden 'Pasja' van Basil. Ze zijn er in diverse uitvoeringen en maten, zoals deze van 45 cm met klemsysteem SENNA, inclusief kussen. Een fietshondenmand van goede kwaliteit.
SALE Basil Hondenfietsmand Pasja 50 cm - met kussen, klem SENNA
Basil Hondenfietsmand Pasja 50 cm - met kussen, klem SENNA
Zoekt u een fietsmand voor uw hond? Hier vindt u een reeks hondenfietsmanden 'Pasja' van Basil. Ze zijn er in diverse uitvoeringen en maten, zoals deze van 50 cm met klemsysteem SENNA, inclusief kussen. Een fietshondenmand van goede kwaliteit.

€64,95 €55,95

Informatie
Basil Draadkoepel Buddy Space Frame
De hondenfietsmand Buddy van Basil is een prachtig product om uw hond veilig en gezellig te kunnen meenemen, overal naartoe. Deze Buddy Space Frame is de bijbehorende, stalen draadkoepel die bijdraagt aan de mooie momenten onderweg.
DoggyRide Cocoon Hondenmand Rood
Met de DoggyRide Cocoon hondenmand kunt uw hond gemakkelijk en veilig meenemen, al lopend, in de auto en met de optionele Britch Basket adapter ook op de fiets.
Basil Draadkoepel voor Hondenfietsmand Pasja 50 cm
Heeft u een Basil Pasja fietshondenmand, dan kunt u zelf uw hond binnenboord houden met bijvoorbeeld een riem of ketting. Of kies voor meer veiligheid en schaf een draadkoepel aan! Deze versie past op de Pasja hondenfietsmand van 50 cm.
Basil Draadkoepel voor Hondenfietsmand Pasja 45 cm
Heeft u een Basil Pasja fietshondenmand, dan kunt u zelf uw hond binnenboord houden met bijvoorbeeld een riem of ketting. Of kies voor meer veiligheid en schaf een draadkoepel aan! Deze versie past op de Pasja hondenfietsmand van 45 cm.
FastRider Pet Carrier Grijs KLICKfix
Vervoer uw hondje of ander dier veilig en vertrouwd met de FastRider Pet Carrier. Eenvoudig met een KLICKfix CC-100 stuurhouder (zonder slot!) aan het stuur te bevestigen. Met kussen, opbergvakjes en veiligheidsriem. Voor dieren tot 7 kg.
Pagina 1 van 1