Kat of poes mee op fiets of e-bike? Kies een kattenmand voor op de (elektrische) fiets!

De Buddy hondenfietsmand is óók en méér dan uitstekend geschikt voor de kat of poes. De Buddy hondenmand? Dat is één van de veel verkochte dierenmanden. Dat heeft meerdere redenen (zie verderop in dit artikel). Het is een mand voor kleinere dieren, waaronder behalve kleinere honden natuurlijk ook katten, poezen en konijnen.

Fietsmand kat

Kattenmand Buddy
Uw huisdier kan met deze accessoire rekenen op goed, comfortabel en veilig vervoer op de (elektrische) fiets. Wilt u uw kat, konijn of trouwe viervoeter wanneer nodig op een makkelijke, prettige manier kunnen meenemen naar de dierenarts, het pension of een ander tijdelijk logeeradres? Heeft u geen auto of geeft u sowieso de voorkeur aan een gezonde, gezellige, gezamenlijke fietsrit? Dan is de Buddy de aangewezen mand. U plaatst 'm zo op de bagagedrager met het bijpassende MIK-systeem. En op de plaats van bestemming neemt u de Buddy met kat zo aan uw arm mee naar binnen.

Deze fietsmand voor de poes of kat is óók thuis te gebruiken
Onderweg is uw kat of poes goed beschermd, met de bijbehorende kap. Dit is de draadkoepel die overigens ook binnenshuis te gebruiken is, wanneer de Buddy dienst doet als thuismand. Staat de deur open voor de verhuizer of de monteur? Wilt u even ongestoord met de visite op de bank? Plaats de kat dan in zijn mand met transparante kap eroverheen. Uw metgezel kijkt, als-ie niet slaapt, dan van een afstandje gewoon met jullie mee. Voor de zekerheid, de koepel is voldoende fijnmazig voor de meeste volwassenen katten, maar let bij kleine kittens even op of dit voldoende is!


Kattenmand voor fiets en e-bike


Kattenmand geschikt voor fiets en e-bike

Ook onderweg op de fiets of op de elektrische fiets heeft uw kat of poes in deze mand met draadkoepel (de Buddy Space frame) perfect zicht op alles wat jullie tegenkomen. Tip: plaats onderin de kattenmand een extra dekentje!

Hygiënisch
Deze mand is ook comfortabel wat betreft de hygiëne. Het gebruikte kunststof is namelijk behalve veilig en duurzaam, ook glad en daarmee makkelijk schoon te houden.

Meer over de Basil Buddy dierenmand
Wilt u als kattenliefhebber die op zoek is naar een kwalitatief goede, niet-alledaags uitziende kattenmand, meer over dit product weten, zien en lezen? Bij de productbeschrijving van de Basil Buddy kattenmand / hondenmand Faded Denim leest u aanvullende informatie over het stabiel vastzetten, de MIK-adapter, de stevige beugel, veilige riem en, onder andere, het meegeleverde comfortabele kussen.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1