Kerstpakket fietsmand

Fietsmanden zijn uitermate geschikt als basis voor een kerstpakket. De cadeautjes in het pakket gaan in de mand - en vervolgens is niet alleen de inhoud leuk om te ontvangen, maar ook de verpakking zelf!

Als bedrijf iets leuks doen voor uw medewerkers met kerst. Origineel voor de dag komen is dan de wens - en daarmee de kunst. Fietstas.com kan u erbij helpen, en dat doen we met liefde en aandacht. Een kerstpakket samenstellen? Dan kunnen we heel leuk doen met als basis: een fietsmand of fietskrat! Uitermate geschikt én origineel voor het samenstellen én vullen van het pakket. En die fietsmand - of fietskrat - zelf doet u uw medewerkers natuurlijk eveneens cadeau!

Kerstpakket met als basis alvast het eerste cadeau: een fietsmand!

De inhoud van een kerstpakket moet natuurlijk ergens in. Meestal is dat 'gewoon' een mooi kartonnen doos of mand. Dat is op zich ook helemaal prima. Maar als u een unieke verpakking zoekt en daarmee in een klap het eerste serieuze presentje al te pakken heeft? Dan is een pakket op basis van een fietsmand (of fietskrat) echt weer eens iets anders!

Een fietsmand komt eigenlijk altijd wel van pas. Zelfs als iemand geen fiets met voordrager heeft, kan het krat een vaste plek krijgen op de fiets, namelijk meestal op de bagagedrager. En anders komt een krat altijd wel van pas in huis, de schuur of de garage, of bijvoorbeeld in de auto en/of bij het boodschappen doen. In onderstaand overzicht tonen we u de manden die het meest geschikt zijn om te gebruiken als kerstpakket.

Kerstpakket laten samenstellen

U kunt uw eigen pakket samenstellen of dit door ons laten doen. Voor meer informatie of overleg kunt u vrijblijvend contact opnemen via mail ([email protected]) of telefoon (0251-748741).

Wij helpen u aan een onvergetelijk, echt origineel cadeau met kerst dat uw medewerkers zeker zullen waarderen!

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Aantrekkelijk geprijsd: ook de kerstpakketten
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1