Back to school | Backpacks, fietsrugzakken, tips en méér voor je gehele outfit!

Back to school. Voor in het nieuwe schooljaar zijn studenten, scholieren en hun vaders en moeders op zoek naar de beste outfit - waaronder backpacks en gave fietsrugzakken. Alleen zo begin je fris en fruitig weer aan het nieuwe schoolseizoen!

Neem al je spullen handig en goed beschermd mee naar school in één van deze rugtassen. Bovendien vind je hier allerlei fietskratten en fietsmanden: ook hierin kun je je schoolspullen veilig vervoeren. Of je stopt zelfs je nieuwe schoolrugzak erin!

Na je vakantie weer terug naar school: dat maken we zo leuk mogelijk. Daarom vind je hier naast backpacks, fietskratten en fietsmanden ook andere schoolspullen in de vorm van fietsaccessoires. Van fietsverlichting tot fietsrugzakken: je koopt het op Fietstas.com en let op: vaak met een leuke korting!

Je serieuze Back to school spullen waarmee je in het komende schooljaar lekker voor de dag komt, zijn hier te verkrijgen. De speciale backpacks voor scholieren zitten als gegoten. Ze zijn op meerdere manieren verstelbaar en er is uitgebreid nagedacht over de draagconstructie. Zo draag je de schoolrugzak comfortabel mee, zowel op je fiets als wandelend naar en door school. En ze zien er kek uit, in de kleuren en het design van je voorkeur.

Al je Back to school schoolspullen in de fietsrugzak!

Deze backpacks voor naar school hebben diverse vakken, zodat al je schoolspullen er prima in passen. Voor elke soort schoolaccessoire is er een passend vak, zodat je er letterlijk al je schoolspulletjes op een goede manier in kwijt kunt. Of het nou gaat om je schoolagenda, etui, je mappen, schriften, rekenmachine, school- of studieboeken, notitieblok, ringbanden en natuurlijk je pennen en stiften.

Backpack op de fiets: ook voor laptop, tablet en smartphone

Maar zo'n rugzak voor school houdt logischerwijs ook rekening met het goed beschermd meenemen van de duurdere apparaten. Laptop, notebook, tablet, iPhone of andere smartphone zijn veilig op te bergen in de speciaal daarvoor gemaakte ruimtes in deze fietsrugzakken. 

Vervolmaak je Back to school pakket!

Ga je naar bijvoorbeeld de Hema om er al je schoolspulletjes te kopen? Of naar de Action voor het kopen van je mappen, schriften en schrijfgerei? Om je Back to school pakket volledig te maken, surf je daarna naar Fietstas.com voor de Back to school items. Want met de fietsrugzakken op deze site kun je al deze nieuwe schoolspullen ook op de fiets handig kwijt.

Fietskratten en fietsmanden voor naar school

Daarnaast vind je hier als gezegd ook leuke fietskratten in allerlei kleuren, van groot tot klein. Zo neem je je schoolfietstas niet alleen mee op de rug, maar kun je deze onderweg ook in zo'n krat kwijt. Een andere goede mogelijkheid is het kopen van een gave fietsmand voor naar school. Mits natuurlijk groot genoeg, stop je je tas er zo in en je haalt 'm er ook altijd zo weer uit.

Fietsverlichting en fietssloten voor scholieren

Om je Back to school pakket op de fiets helemaal compleet te maken, kun je er ook accessoires bij bestellen zoals veilige fietsverlichting en een handzaam ART-gekeurd fietsslot dat sterk en compact genoeg is voor de jeugd. Tip: gebruik een kettingslot en zet de fiets behalve met het ringslot daarmee ook vast aan het fietsenrek, zodat deze niet opgetild kan worden gestolen.

Nog meer Back to school tips!

Nog een tip: behalve een goede, veilige fietsrugzak zijn er ook kleinere accessoires die de dagelijkse rit naar school aangenamer maken. Denk aan een zadeldekje voor de jeugd om ook op regenachtige dagen comfortabel op de fiets plaats te kunnen nemen. Of aan een krathoes waarmee de rugzak of andere spullen op weg naar school extra goed worden beschermd.

 

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Aantrekkelijk geprijsd: ook de fietstassen voor naar school
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 26