Zo werkt Racktime Snap-it 2.0

Sinds 2023 is er een vernieuwde versie van het Snap-it-systeem van het merk Racktime: Snap-it 2.0. Dit is een gebruiksvriendelijk montagesysteem voor achterop de fiets of e-bike waarmee u fietsmanden, fietstassen en andere accessoires kunt bevestigen. Een voorwaarde daarbij is wel dat de bagagedrager geschikt is voor dit systeem.

Generatie 2.0-accessoires van Racktime (manden en tassen) zijn al uitgerust met de nieuwe Snap-it 2.0-adapter en passen alleen op nieuwe Racktime 2.0 bagagedragers en op bagagedragers voorzien van een Snap-it 2.0 Connect Bagagedrager-adapterplaat.Tweede generatie Snap-it-producten herkent u aan "2.0" in de naam. Controleer dus altijd goed of u een oudere generatie bagagedrager heeft, of een nieuwere 2.0 drager! Fietstassen en -manden voorzien van een oudere adapter passen niet op een 2.0 bagagedrager van Racktime.Hoe herkent u het Snap-it 2.0-systeem en compatibele producten?
1) Alle Racktime-producten die geschikt zijn voor het 2.0-systeem hebben "2.0" in hun naam.
2) De Snap-it 2.0-adapter heeft aan de onderkant twee u-vormige elementen.
3) De systeembruggen van Snap-it 2.0 bagagedragers hebben een cilinder aan de onderzijde.

Snap-it 2.0-adapters met en zonder slot
De Snap-it 2.0 adapter is verkrijgbaar in verschillende varianten: met of zonder voetjes, en met of zonder slot. De adapters met voetjes zijn wat breder dan de varianten zonder voet. Wanneer u uw fietsaccessoire achterop de fiets wilt beveiligen, is een 2.0-adapter met slot ideaal. Deze afsluitbare adapters worden geleverd met twee sleuteltjes.

Bekijk ook deze (Engelstalige) video over het Snap-it 2.0-systeem:

Hier vindt u informatie over de eerdere variant van Snap-it van Racktime.

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1