Steco

Een Steco voordrager? Het is onder velen een begrip. Net als de Steco Buggydrager, de Mand-Mee, de opvouwbare fietskrat, de Pakaf-Mee en bijvoorbeeld de Tas-Mee. Fietsen moet zo comfortabel mogelijk zijn en hetzelfde geldt voor het meenemen van allerhande voorwerpen op de fiets. Dat fascineert het Gelderse familiebedrijf Steco langzamerhand alweer richting een periode van 100 jaar.

Steco heeft duidelijk de nodige kennis en ervaring in huis. Maar zoals ook voor dit bedrijf geldt: alleen vooruitgang telt. Steco blijft dus nieuwe uitdagingen aangaan om oplossingen te vinden en te produceren in de wereld van de mobiliteit. De mobiliteit van fietsen en andere rijwielen welteverstaan.

Voordragers en andere verrassende rijwielartikelen
Vanuit thuisplaats Stroe (Gelderland) maakt Steco slimme, degelijke producten van hoogwaardig staal. Van een betrouwbare bagagedragerverbreder tot andere innovatieve oplossingen, zoals bijvoorbeeld de Buggy-Mee. Voor het stabiel en veilig kunnen meenemen van allerlei voorwerpen op en met de fiets. Zodat het dagelijkse leven voor u net weer een beetje makkelijker wordt...

 

Steco voordrager op Fietstas.com

Veilig en stabiel fietsen met buggy, mand, tas en/of andere spullen!
Sinds 1928 is Steco daarbij gefascineerd door metaal. Niets lijkt zo eenvoudig als de fiets. Twee wielen, trappers, een ketting, een stuur en een frame. Toch houdt dit fenomeen Steco dagelijks bezig. Hoe kunnen zij fietsen nog comfortabeler maken? Of beter gezegd: hoe maken zij het meenemen van allerhande voorwerpen op de trouwe tweewieler nog makkelijker?

Voordrager voor fiets en kinderfiets | meerdere soorten en maten
De kennis daarover is van grootvader, vader, zoon op kleinzoon en achterkleinzoon doorgegeven. En komt tot uiting in bijgaande aanbod op Fietstas.com. Met vele voordragers, van groot tot klein. Van de Steco Comfort tot de Original. In bijvoorbeeld zwart, matzwart en wit. Voor fiets en kinderfiets. Voor gewone voorvork en verende voorvork. Zie de productomschrijvingen van de gewenste Steco fietsaccessoire hier op Fietstas.com!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1