Fietsrugzak

Ze worden steeds populairder: rugzakken voor op de fiets. Dit handige type fietstas is namelijk zeer functioneel. Zo zijn ze handig mee te nemen op uw bagagedrager of in een fietskrat of fietsmand maar uiteraard draagt u ze net zo gemakkelijk op uw rug. Ideaal als u bent aangekomen op uw plaats van bestemming. Op deze pagina vindt u ons complete aanbod aan fietsrugtassen, die in verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn.

Een rugfietstas is voor meerdere doelgroepen interessant. Zo zijn ze populair onder toer- en trekkingfietsers, maar ook onder forensen en schoolgaande jeugd. Een rugzak voor op de fiets heeft eigenlijk het beste van beide: hij is gemakkelijk op en los van de fiets te vervoeren en doet qua uiterlijk niet onder voor een ‘gewone’ tas, zodat u er zonder problemen mee op het werk kunt verschijnen – of in het geval van kinderen – op school.

De handige eigenschappen van een fietsrugzak

Een rugfietstas beschikt over een aantal handige eigenschappen. We hebben ze hieronder even kort voor u op een rijtje gezet:

  • Een fietsrugzak draagt aangenaam. Dit komt mede omdat de meeste fietsrugzakken een gewatteerde achterkant hebben. Dit dient niet alleen ter bescherming van uw elektronica (zoals een laptop of iPad), het zorgt ook voor extra draagcomfort.
  • U kiest zelf hoe u de tas vervoert. Als u wilt kunt u de tas tijdens het fietsen op uw rug dragen, of ‘m plaatsen in een fietskrat of fietsmand voorop uw transportfiets. Aangezien rugfietstassen voorzien zijn van een haaksysteem kunt u ze ook eenvoudig aan uw achterdrager haken. Als uw fiets niet over een bagagedrager of voordrager beschikt, is het extra handig dat u een rugfietstas alsnog kunt gebruiken.
  • Ze zijn in verschillende maten en designs verkrijgbaar. We stipten het al even aan: een fietsrugzak is populair bij verschillende doelgroepen. Elk van hen stelt weer andere eisen aan een fietsrugzak. Vandaar dat we een ruim aanbod aan fietsrugtassen hebben opgenomen in ons assortiment. U vindt bij ons bijvoorbeeld hele sportieve modellen maar ook stoerdere exemplaren.

Verder vindt u bij ons ook specifieke typen fietsrugtassen zoals:

Kortom, wat voor fietsrugzak u ook zoekt, de kans dat u ‘m op Fietstas.com vind is groot!

 

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1