Kinderfietsmand

Naast kinderfietstassen en kinderfietskratten heeft Fietstas.com ook kinderfietsmanden in het assortiment. Deze fraaie mandjes voor op de kinderfiets zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Kinderfietsmandjes zijn ideaal voor het vervoeren van enkele kleine spulletjes op de fiets, zoals een knuffel, een pop of een pakje drinken. In onderstaand overzicht vindt u alle kinderfietsmanden handig bij elkaar. 

Lees meer
Filter uw producten
Basil Kinderfietsmand Jasmin Butterfly Lila
Deze lila fietsmand van Basil is speciaal voor de kinderfiets met een wielmaat van 12 tot 20 inch. Het mandje is gemaakt van fijnmazig staal en wordt geleverd met drie kleurrijke vlinders.
Widek Kindermandje Frozen Staal Zilver
Frozen is het Disney-thema dat niet meer weg te denken is! Betover de (kinder)fiets door dit magische avontuur met Elsa en Olaf met de speciale Frozen-fietsaccessoires van het Nederlandse merk Widek, zoals dit stalen kindermandje.
Widek Kindermandje Frozen PVC Blauw
Frozen is het Disney-thema dat niet meer weg te denken is! Betover de (kinder)fiets door dit magische avontuur met Elsa en Olaf met de speciale Frozen-fietsaccessoires van het Nederlandse merk Widek, zoals dit kindermandje.
Widek Kindermandje Frozen PVC Wit
Frozen is het Disney-thema dat niet meer weg te denken is! Betover de (kinder)fiets door dit magische avontuur met Elsa en Anna met de speciale Frozen-fietsaccessoires van het Nederlandse merk Widek, zoals dit kindermandje.
Widek Kindermandje Cars PVC Grijs
Spannende avonturen, lekker onderweg, stoer en vol dynamiek. Daar staat Cars van Disney bekend om bij vele jongetjes. Widek heeft met Cars als populair thema een stevig kunststoffen fietsmandje gemaakt zoals dit grijze, met bijhorende accessoires.
Widek Kindermandje Frozen PVC Paars
Frozen is het Disney-thema dat niet meer weg te denken is! Betover de (kinder)fiets door dit magische avontuur met Elsa en Anna met de speciale Frozen-fietsaccessoires van het Nederlandse merk Widek, zoals dit kindermandje.
Willex Kindermandje Kikker Staal Wit
Ik bof dat ik een kikker ben', vindt Kikker van zijn leventje samen met Eend, Varkentje en andere vrienden. Dit kindermandje wordt dan ook opgevrolijkt door een blije kikker. Het mandje is van staal, wit qua kleur en met sterke, fijne handgreep.
Widek Kindermandje Minnie Mouse PVC Rood
Generaties zijn er al mee opgegroeid: Mickey en Minnie Mouse. Nu is het wellicht de beurt aan uw eigen nog jonge zoon of dochter. Op dit fietsmandje in de kleur rood straalt Minnie met haar karakteristieke lach, oren en gestipte jurk en strik.
Widek Kindermandje Frozen PVC Turquoise
Frozen is het Disney-thema dat niet meer weg te denken is! Betover de (kinder)fiets door dit magische avontuur met Elsa en Anna met de speciale Frozen-fietsaccessoires van het Nederlandse merk Widek, zoals dit kindermandje.
Widek Kindermandje Winnie the Pooh PVC Rood
Liever kan een beer niet zijn. Winnie de Poeh geeft elk kind een goed gevoel. De honing verslindende stripfiguur siert dit stevige (kunststof) fietsmandje voor de jongsten onder ons. Samen met zijn vriendjes, omgeven door een kinderrode kleur.
Widek Kindermandje Minnie Mouse PVC Wit
Generaties zijn er al mee opgegroeid: Mickey en Minnie Mouse. Nu is het wellicht de beurt aan uw eigen nog jonge zoon of dochter. Op dit fietsmandje in de kleur wit straalt Minnie met haar karakteristieke lach, oren en gestipte jurk en strik.
Widek Kindermandje Teletubbie PVC Blauw
Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po. Op dit fietsmandje in de kleur blauw vergezellen de vier Teletubbies uw zoontje of dochtertje op de fiets, overal naartoe. Het is een leuk en bovendien - voor het kind - nog praktisch mandje ook.
Widek Kindermandje Teletubbie PVC Geel/Oranje
Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po. Op dit fietsmandje in de kleur geel-oranje vergezellen de vier Teletubbies uw zoontje of dochtertje op de fiets, overal naartoe. Het is een leuk en bovendien - voor het kind - nog praktisch mandje ook.
Widek Kindermandje Teletubbie PVC Paars
Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po. Op dit fietsmandje in de kleur paars vergezellen de vier Teletubbies uw zoontje of dochtertje op de fiets, overal naartoe. Het is een leuk en bovendien - voor het kind - nog praktisch mandje ook.
Widek Kindermandje Teletubbie PVC Rood
Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po. Op dit fietsmandje in de kleur rood vergezellen de vier Teletubbies uw zoontje of dochtertje op de fiets, overal naartoe. Het is een leuk en bovendien - voor het kind - nog praktisch mandje ook.
Widek Kindermandje Frozen PVC Blauw Elsa en Anna
Frozen is het Disney-thema dat niet meer weg te denken is! Betover de (kinder)fiets door dit magische avontuur met Elsa, Anna en Olaf met de speciale Frozen-fietsaccessoires van het Nederlandse merk Widek, zoals dit kindermandje.
Pagina 1 van 1