Kerri

Kerri is een Nederlandse maker van kleurrijke en handige fietskratten. Kerri maakt de betere kwaliteit fietskrat. Een goede kwaliteit fietskrat is belangrijk. Een goede kwaliteit fietskrat blijft namelijk veel langer mooier van kleur. Ook het kunststof van een goede krat blijft langer goed waardoor de krat minder snel zal breken (vooral op plaatsen waar de krat bevestigd zit op de fiets). Fietstas.com toont bij alle kunststof kratten van Kerri ook een foto met daarop een overzicht van alle Kerri fietskratten.

Voorbeelden van fietskratten van Kerri op Fietstas.com zijn de traditionele zwarte kratten, grote fietskratten, gemiddeld grote kratten zoals met inhoud van onder andere 32 en 40 liter, maar ook de kleine fietskratten. De verschillende soorten Kerri fietskratten zijn er in diverse opvallende kleuren. Ook zijn er voor sommige formaten van deze fietskratten bijbehorende Kerri accessoires zoals de fietskrat sticker. Een andere veel verkocht product voor bij een fietskrat is de Hooodie, ofwel de afdekhoes. Is het betreffende krat daarvoor geschikt, dan leest u het in de omschrijving én ziet u ze staan bij de Gerelateerde producten.

Kerri fietskratten op Fietstas.com

Kerri kratten op Fietstas.com | ook voor info!
Zie het onderstaande assortiment fietskratten van dit Hollandse merk. Heeft u er een vraag over? Neem contact op met Fietstas.com. Als specialist kunnen we u ongetwijfeld voorzien van het juiste antwoord.Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1