ONE Bikeparts

ONE Bikeparts vervaardigt kleding, fietsonderdelen en andere basic fietsaccessoires, solide van kwaliteit, gemaakt door een betrokken team van hands-on ontwikkelaars en specialisten. 'Made in' de bergen van Tsjechië.

Zittend op je zadel en klaar voor kilometers gezonde fietsinspanning? Dan moeten de basisonderdelen een zekerheid zijn. Daar speelt ONE Bikeparts met zijn degelijke accessoires op in. Sterk fietslicht, handige multi tools, compacte fietspompen, kleine fietstassen, helmen, regenkleding, fietspedalen, fietscomputers en andere basisspullen voor de bike: ze zitten solide in elkaar, bieden op details veel handigheid, en zijn eenvoudig maar vooral ook stabiel te monteren. Die mooie kwaliteit is ook visueel goed zicht- en letterlijk voelbaar.

Weetje: het ontwerpen, het ontwikkelen en het testen van de producten van ONE Bikeparts vindt plaats in de bergen van Beskydy, in Kopřivnice, Tsjechië. Het merk werkt hierbij nauw samen met producenten van de fietsmerken Superior en Rockmachine.

ONE Bikeparts speelt met zijn accessoires in op alle soorten fietsers. Racers, sportieve bikers, de alledaagse pendelaar, de echte fietsreizigers en avonturiers: voor elk is er een aantrekkelijke keus.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1