Widek

Hoe geweldig kunnen fietsbellen zijn? Widek is een belangrijke aanbieder van onder meer bijzondere bellen voor op de fiets, die zijn meegegaan met de moderne tijd. Iedere bel is een voorbeeld van een fraai staaltje metaalbewerking uit de Widek-productie. Op Fietstas.com staan echter ook Widek handvatten, snelbinders en andere fietsaccessoires voor kinderfietsen, zoals poppenzitjes, kinderfietsmandjes en kinderfietshelmen.

Laat u inspireren door de voorbeelden die op deze website te vinden zijn. Vanuit de eigen fabriek in Krimpen aan de IJssel produceert Widek ruim 90 procent van alle producten in eigen beheer, in het eigen Nederland, als één van de weinige bedrijven in de vaderlandse fietsenbranche. Een garantie voor een leuk assortiment en topkwaliteit. Maak uw keuze uit onze mooie producten van het merk Widek, voor een dito prijs.

Fietsbellen van Widek op Fietstas.com


Historie Widek heel in het kort

Widek begon ooit in 1936 als metaalwarenfabriek. In de loop der jaren is het bedrijf producten van metaal, kunststof en textiel voor de fietsbranche gaan ontwikkelen en fabriceren voor een grote, internationale markt. Daarmee is Widek een belangrijke aanbieder van zoals gezegd fietsbellen, handvatten en snelbinders, maar óók van bijvoorbeeld kinderzitjes, onder de naam Qibbel. Voor laatstgenoemde fietsstoeltjes verwijst Fietstas.com u naar Fietsstoeltje.com.

Kinderfietsmandje van Widek

Frozen, Mickey Mouse, Winnie the Pooh...
... en onder andere Minnie Mouse, Cars, Teletubbies... Maar naast alle kindvriendelijke Disney-thema's maakt Widek ook fietsaccessoires voor de net iets oudere jeugd. Denk dan aan bijvoorbeeld snelbinders in diverse stoere jeans-uitvoeringen. Of aan de fietsbellen met allerlei emoticons. Het zijn zonder overdrijven gave onderdelen voor op een fiets. Kijkt u zelf in het jeugdige, vrolijk stemmende Widek-assortiment van deze webshop.

 

Stoere kinderfietsbel van Widek

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1