Nietverkeerd

Nietverkeerd levert een mooi pakket aan fietsaccessoires, waaronder fietstassen en fietsbellen. Sinds kort is het pakket ook uitgebreid met fietsverlichting. De leuke prints en grappige ontwerpen zullen zeker aanspreken. Nietverkeerd is geschikt voor jong en oud.

Lees meer
Filter uw producten


SALE Nietverkeerd Dubbele Fietstas met Poes
Nietverkeerd Dubbele Fietstas met Poes
Deze kijkt je wel héél lief aan... Dit poesje is een mega blikvanger. Op een dubbele, waterdichte kinderfietstas. Inhoud 22 liter. Makkelijk te openen en sluiten. Rondom versterkt, met sterke zij- en bodemplaten, reflectie en ruimte voor snelbinders.

€36,95 €29,95

Informatie
SALE Nietverkeerd Dubbele Fietstas Paardenhoofd
Nietverkeerd Dubbele Fietstas Paardenhoofd
Nét even iets anders. Net even grappiger en leuker. Een fietstas die écht bij iemand hoort. Het biedt ruimte voor vanalles wat de eigenaar wil meenemen. Met reflectie, stevige bodem en dito zijkanten. Waterdicht en met een hoog vrolijkheidsgehalte...

€36,95 €29,95

Informatie
Nietverkeerd Dubbele Fietstas Hond
Een nét even iets andere fietstas: grappig en leuk. Een fietstas die echt kan horen bij een kind. Het biedt ruimte voor van alles wat hij of zij wil meenemen. Met reflectie, stevige bodem en - zijkanten. Waterdicht, met een haast poeslieve hond.
SALE Nietverkeerd Dubbele Fietstas Eend
Nietverkeerd Dubbele Fietstas Eend
Deze vrolijke dubbele fietstas van Nietverkeerd heeft een opdruk van een eend. Gemaakt van waterafstotend en sterk bisonyl, maar laag geprijsd. De inhoud is 20 liter, handig voor een kleine boodschap of voor op de kinderfiets.

€34,95 €27,95

Informatie
Pagina 1 van 1