Filter uw productenThule Enkele fietstas Pack 'n Pedal Commuter Pannier 18L Zwart
Een fietstas met innovatieve hardware, ingebouwde verlichtingsvakken en laptophoes? Compressieriemen, geïntegreerde handgreep, hoge mate van waterbestendigheid en veel vernuft? Daarvoor moet u bij Thule zijn. Bij de Pack 'n Pedal Commuter Pannier.

€119,95

Informatie
Thule Enkele fietstas Pack 'n Pedal Tote 26,5L Zwart
Een combinatie van fietstas en draagtas. Van uitzonderlijke kwaliteit. Met brede opening voor grotere spullen. De ruime Pack ’n Pedal Tote is gemaakt door Thule en dat merkt u. Maak kennis met deze zwarte stadsfietstas met comfortabele greep en riem.
Thule Enkele fietstas Pack 'n Pedal Large Adventure Touring Pannier 27 L Zwart
Avontuur op de fiets? Kies voor deze lichte, duurzame en waterbestendige large fietstas (27 liter), met sublieme kwaliteit en andere kwaliteitskenmerken van Thule. Ook zonder fiets comfort bij het dragen en alle inhoud stevig op zijn plek!

€119,95

Informatie
Thule Enkele fietstas Pack 'n Pedal Tote 26,5L Rood
Een combinatie van fietstas en draagtas. Van uitzonderlijke kwaliteit. Met brede opening voor grotere spullen. De ruime Pack ’n Pedal Tote is gemaakt door Thule en dat merkt u. Maak kennis met deze rode stadsfietstas met comfortabele greep en riem.
Thule Enkele fietstas Pack 'n Pedal Small Adventure Touring Pannier 15,5 L Zwart
Avontuur op de fiets? Kies voor deze lichtgewicht, duurzame en waterbestendige fietstas (15,5 L), met sublieme kwaliteit en andere kwaliteitskenmerken van Thule. Ook zonder fiets comfort bij het dragen en alle inhoud stevig op zijn plek!
Thule Enkele fietstas Pack 'n Pedal Small Adventure Touring Pannier 15,5 L Geel - Zinnia
Avontuur op de fiets? Kies voor deze lichtgewicht, duurzame en waterbestendige fietstas (15,5 L), met sublieme kwaliteit en andere kwaliteitskenmerken van Thule. Ook zonder fiets comfort bij het dragen en alle inhoud stevig op zijn plek.
Thule Enkele fietstas Pack 'n Pedal Large Adventure Touring Pannier 27 L Geel - Zinnia
Avontuur op de fiets? Kies voor deze lichtgewicht, duurzame en waterbestendige fietstas (27 liter), met sublieme kwaliteit en andere kwaliteitskenmerken van Thule. Ook zonder fiets comfort bij het dragen en alle inhoud stevig op zijn plek.

€119,95

Informatie
Pagina 1 van 1