Rugzak, ook voor op de fiets

Multifunctioneel en praktisch zijn deze fietstassen. U kunt ze aan uw bagagedrager bevestigen, maar ook als rugtas gebruiken. Op deze pagina vindt u ons complete aanbod aan fietsrugtassen, die in verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn.

Ideaal voor woon-werkverkeer
Deze tassen zijn ideaal voor als u na het fietsen nog een stukje wandelt of wanneer u bijvoorbeeld met het openbaar vervoer reist. Doordat u de tas op uw rug kunt dragen, heeft u beide handen vrij. En wanneer u fietst, bevestigt u de tas snel en eenvoudig aan uw bagagedrager. Zo heeft u tijdens het fietsen niets op uw rug. 

Drie van de grote voordelen:

1) Ook al verwacht je het misschien niet, maar zo'n rugzak voor op de fiets draagt zeer aangenaam. Dat komt omdat zo'n fietsrugzak volledig gewatteerd is. Prettig dus voor je rug.


2)
Maar onderweg op de fiets of elektrische fiets hoef je deze rugzak niet op je rug te dragen. Dat scheelt zweten en een natte rug bij aankomst (op je werk?). Dit type fietstas haak je makkelijk aan je bagagedrager - bij Basil met het genoemde Hook-On systeem.


3)
Doordat je de fietsrugzak op deze manier met haken stabiel aan de achterdrager hangt, fiets je ook een stuk stabieler. Dat komt omdat het zwaartepunt zo lager komt te liggen. En stabieler in het verkeer = veiliger!

Bevestiging van de fietsrugzak
Deze tassen zijn zogenoemde 'pakaftassen'. U bevestigt de fietstas gemakkelijk aan uw bagagedrager en u haalt de tas ook net zo gemakkelijk weer los. Gemak dient de mens!

Zie hier enkele voorbeelden van rugzakken voor de fiets:

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 4