Fietsrugzak met rugventilatie

Op Fietstas.com zijn niet alleen véél, maar ook veel verschillende soorten fietsrugzakken te koop. Zoals rugzakken met rugventilatie. We verkopen fietsrugzakken die uitermate geschikt zijn voor de fietsende forens, de student of schoolgaande jeugd. Maar óók een groot aantal fietsrugtassen voor de sportieve fietser is te vinden in ons breed gesorteerde assortiment. Laatstgenoemde fietsrugzakken moeten doorgaans aan extra eisen voldoen omdat ze vaak voor langere tijd achtereen gedragen worden. Denk hierbij aan gebruiksgemak en draagcomfort. Rugventilatie is één van de eigenschappen die het fietsen met een rugzak achterop nog weer een stuk aangenamer maakt. 

Op deze pagina staan al onze fietsrugzakken die voorzien zijn van rugventilatie. Deze toepassing is ideaal wanneer u langere stukken fietst of met hoge temperaturen onderweg bent. Fietsrugzakken met ventilatie zijn voorzien van een speciaal lichtgewicht ventilerend rugpand. Dankzij dit rugpand kan de lucht tussen uw rug en de tas circuleren. Daardoor krijgt u minder snel een klamme rug. Dit zorgt, uiteraard, voor weer een extra stukje comfort. 

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de rugzakken met rugventilatie
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten


Ortlieb Enkele Fietstas en Rugtas Vario PS QL 2.1 Petrol - 26L
Een hybride petrolblauwe enkele fietstas en rugtas ineen, van kwaliteitsmerk Ortlieb. Met waterproof rolsluiting, laptopvak, gevoerd rugpaneel en Quick Lock 2.1-bevestiging. Vernieuwde uitvoering!

€164,95

Informatie
Ortlieb Enkele Fietstas en Rugtas Vario PS QL 2.1 Dark Sand - 26L
Een hybride bruine enkele fietstas en rugtas ineen, van kwaliteitsmerk Ortlieb. Met waterproof rolsluiting, laptopvak, gevoerd rugpaneel en Quick Lock 2.1-bevestiging. Vernieuwde uitvoering!

€164,95

Informatie
Urban Proof Enkele fietstas en rugtas Rolltop Backpack Recycled 20L Groen
Deze moderne urban enkele fietstas en rugtas ineen van Urban Proof is gemaakt van gerecycled materiaal. Waterbestendig, met een gevoerd laptopvak, een verborgen ritsvak en ook geschikt voor e-bikes!
Ortlieb Enkele Fietstas en Rugtas Vario PS QL 2.1 Black - 26L
Een hybride zwarte enkele fietstas en rugtas ineen, van kwaliteitsmerk Ortlieb. Met waterproof rolsluiting, laptopvak, gevoerd rugpaneel en Quick Lock 2.1-bevestiging. Vernieuwde uitvoering!

€164,95

Informatie
Ortlieb Enkele Fietstas en Rugtas Vario PS QL 2.1 Black 20L
Een hybride zwarte enkele fietstas en rugtas ineen, van kwaliteitsmerk Ortlieb. Met waterproof rolsluiting, laptopvak, gevoerd rugpaneel en Quick Lock 2.1-bevestiging. Vernieuwde, compactere uitvoering!

€159,95

Informatie
Ortlieb Enkele Fietstas en Rugtas Vario PS QL 2.1 Petrol 20L
Een hybride petrolblauwe enkele fietstas en rugtas ineen, van kwaliteitsmerk Ortlieb. Met waterproof rolsluiting, laptopvak, gevoerd rugpaneel en Quick Lock 2.1-bevestiging. Vernieuwde, compactere uitvoering!

€159,95

Informatie
Urban Proof Enkele fietstas en rugtas Recycled Cargo Backpack 20L Bruin
Deze moderne urban enkele fietstas en rugtas ineen van Urban Proof is gemaakt van gerecycled materiaal. Waterbestendig, met een gevoerd laptopvak, een verborgen ritsvak en ook geschikt voor e-bikes!
Ortlieb Enkele Fietstas en Rugtas Vario PS QL 3.1 Black - 26L
Een multifunctionele zwarte enkele fietstas en rugtas ineen, van kwaliteitsmerk Ortlieb. Met waterproof rolsluiting, laptopvak, gevoerd rugpaneel en Quick Lock 3.1-bevestiging. Vernieuwde uitvoering!

€184,95

Informatie
Ortlieb Commuter Daypack City Black 27L
Een zwarte waterdichte rugtas van kwaliteitsmerk Ortlieb. Met rolsluiting, een organiser met een gevoerd vak voor een laptop en een afneembare borst- en heupriem.

€134,95

Informatie
Ortlieb Fietsrugzak Packman Pro Two Petrol 25L
Een waterdichte fietsrugzak in de kleur petrol van kwaliteitsmerk Ortlieb. Met rolsluiting, een helmhouder, compressiebanden en een comfortabel, ergonomisch draagsysteem.

€129,95

Informatie
KLICKfix Rugtas Freepack City grijs 18L
De Freepack City van KLICKfix is een fietstas en rugzak in één. Met meerdere opbergvakken en een losse regenhoes. De rugtas is eenvoudig aan het stuur of de zadelpen te bevestigen met een KLICKfix-adapter. 
New Looxs Pakaftas / rugzak Varo Backpack 22L Grey
Een sportieve rugzak, fietstas en pakaftas met een zakelijk karakter. De waterdichte Varo Backpack (22 liter) verrast; met rolsluiting, vak voor 15" laptop, veel draagcomfort, mooi design en verfijnde details.
Ortlieb Rugzak Light-Pack Two Black 25L
Een zwarte lichtgewicht en opvouwbare rugzak van Ortlieb. Waterdicht, met rolsluiting, een elastisch opbergkoord en een afneembare borst- en heupriem. Inclusief opbergzakje.

€104,95

Informatie
Ortlieb Enkele Fietstas en Rugtas Vario PS QL 3.1 Rooibos - 26L
Een multifunctionele roodbruine enkele fietstas en rugtas ineen, van kwaliteitsmerk Ortlieb. Met waterproof rolsluiting, laptopvak, gevoerd rugpaneel en Quick Lock 3.1-bevestiging. Vernieuwde uitvoering!

€184,95

Informatie
Ortlieb Fietsrugzak Velocity Petrol 17L
Een sterke waterdichte fietsrugzak met een inhoud van 17 liter, van kwaliteitsmerk Ortlieb. Met rolsluiting, een gevoerd laptopvak, reflectie en een afneembare borst- en heupriem.
Ortlieb Commuter Daypack City Petrol 27L
Een petrolblauwe waterdichte rugtas van kwaliteitsmerk Ortlieb. Met rolsluiting, een organiser met een gevoerd vak voor een laptop en een afneembare borst- en heupriem.

€134,95

Informatie
Ortlieb Fietsrugzak Packman Pro Two Black 25L
Een zwarte waterdichte fietsrugzak van kwaliteitsmerk Ortlieb. Met rolsluiting, een helmhouder, compressiebanden en een comfortabel, ergonomisch draagsysteem.

€129,95

Informatie
Ortlieb Enkele Fietstas en Rugtas Vario PS QL 2.1 High Visibility - 26L
Een hybride, reflecterende enkele fietstas en rugtas ineen, van kwaliteitsmerk Ortlieb. Met waterproof rolsluiting, laptopvak, gevoerd rugpaneel en Quick Lock 2.1-bevestiging.

€209,95

Informatie
Ortlieb Enkele Fietstas en Rugtas Vario PS QL 2.1 Rooibos 20L
Een hybride roodbruine enkele fietstas en rugtas ineen, van kwaliteitsmerk Ortlieb. Met waterproof rolsluiting, laptopvak, gevoerd rugpaneel en Quick Lock 2.1-bevestiging. Vernieuwde, compactere uitvoering!

€159,95

Informatie
Ortlieb Fietsrugzak Velocity Black 23L
Een sterke waterdichte fietsrugzak van kwaliteitsmerk Ortlieb. Met rolsluiting, een gevoerd vak voor een laptop, reflectie en een afneembare borst- en heupriem.

€109,95

Informatie
Pagina 1 van 15