Basil

Basil is een Nederlands bedrijf dat fietsmanden en fietstassen maakt. Kenmerkend aan de fietstassen van Basil zijn de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de diversiteit in de vormgeving hiervan.



Lees meer
Filter uw producten





Basil Zadeltas Mada
Deze sportieve zadeltas van Basil is gemaakt van waterafstotend polyester. Tas Mada beschikt over een extra vergrotingsvak, reflectiestreep en een inhoud van 1 liter. U bevestigt de tas zowel aan de zadelpen als aan het zadel zelf.
SALE Basil Zadeltas Portland Crème
Basil Zadeltas Portland Crème
Deze vintage zadeltas van Basil is een prachtige toevoeging aan uw fiets! Het Portland-tasje is gemaakt van katoen en beschikt over leuke details. De binnenkant bestaat uit een hippe geruite voering. Eenvoudig te bevestigen en 0,5 liter inhoud.

€18,95 €14,95

Informatie
SALE Basil Zadeltas Portland Donkerrood
Basil Zadeltas Portland Donkerrood
Deze vintage zadeltas van Basil zal zeker goed staan op uw fiets! Het tasje uit de Portland-serie is gemaakt van katoen en beschikt over opvallende details en een geruite binnenvoering. De inhoud is 0,5 liter.

€18,95 €14,95

Informatie
Basil Zadeltas Madi
Deze stevige zadeltas van Basil is gemaakt van waterafstotend polyester. Tas Madi heeft een inhoud van 0,5 liter en is dan ook geschikt voor het meenemen van wat kleine spulletjes zoals sleutels.
SALE Basil Zadeltas Portland Donkerblauw
Basil Zadeltas Portland Donkerblauw
Deze vintage zadeltas van Basil is een fraaie toevoeging aan uw fiets! Het Portland-tasje is gemaakt van katoen en beschikt over opvallende details. De binnenkant heeft een geruite voering. Eenvoudig te bevestigen en 0,5 liter inhoud.

€18,95 €14,95

Informatie
Pagina 1 van 1