Onmisbare fietsaccessoires voor de herfst

Onmisbare fietsaccessoires voor de herfst

Met deze fietsaccessoires bent u klaar voor de natte en donkere herfstmaanden!

De herfst staat voor de deur. Dat betekent dat de dagen korter worden en de temperatuur naar beneden gaat. Ook zijn de laatste maanden van het jaar vaak natter en onstuimiger. In deze blog bespreken we een aantal fietsaccessoires die in het najaar extra goed van pas komen.

 

Bescherm uw spullen tegen neerslag
Het najaar gaat vaak gepaard met onstuimig weer. Er valt vaak niet alleen veel regen, het kan ook flink sneeuwen. Met zulk weer is het belangrijk om uw spullen op de fiets goed te beschermen. In ons assortiment vindt u een groot aantal fietstassen die gemaakt zijn van bisonyl of van tarpaulin. Beide materialen zijn supersterk en in hoge mate waterafstotend. Een dergelijke fietstas is dus ideaal voor in het najaar. Ook veel van de tassen van kwaliteitsmerk AGU zijn ontworpen met het Nederlandse herfstweer in het achterhoofd. Deze sportieve fietstassen zijn van zichzelf al in hoge mate waterdicht maar voor sommige tassen is een losse regenhoes verkrijgbaar die u om de tas heen kunt spannen zodra het begint te regenen. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook een aantal fietstassen die al standaard met een regenhoes geleverd worden.

 

Basil Urban Load Dubbele fietstas 48-53L Groen-wit                                     AGU Regenhoes Essentials Neon Geel XS - voor kleinere stuurtassen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bedek de spullen in uw fietskrat of fietsmand
Vervoert u uw spullen in een fietskrat of fietsmand? Dan biedt een zogenaamde Hooodie Box uitkomst. Dit is een afdekhoes die u over uw krat of mand spant waardoor uw spullen droog blijven. De afdekhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diverse leuke dessins. Er zit elastiek in de hoezen waardoor u ze gemakkelijk om een krat of mand kunt spannen. Wilt u ook graag uw zadel droog en schoon houden? Bekijk dan eens onze collectie met leuke zadeldekjes.

 

Hooodie Box M PTT voor Kerri Fietskrat                          Basil Zadeldekje Wanderlust Charcoal - waterafstotende, natuurrijke zadelhoes fiets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kies voor goede fietsverlichting
Als de zomer eenmaal voorbij is, worden de dagen al gauw korter. Dat betekent dat u vaker in het donker op de fiets zit. In het donker bent u minder goed zichtbaar voor andere weggebruikers en dus kwetsbaarder in het verkeer. In de herfst- en wintermaanden is het daarom essentieel dat uw fiets over goede fietsverlichting beschikt. Een (extra) setje ledverlichting komt dus altijd van pas. Het voordeel van deze ledlichtjes is dat ze eenvoudig aan de fiets te bevestigen zijn en u ze makkelijk meeneemt in uw tas of jaszak.

 

Bescherm uw fietsslot tegen kou en regen
Nat weer heeft niet alleen z’n weerslag op uw fiets. Ook uw fietsslot is in het najaar kwetsbaarder. Daarom raden wij u aan uw slot het hele jaar door goed te onderhouden met slotspray, te verkrijgen in onze ander webshop Fietsslot.nl. Slotspray houdt de cilinder van uw slot soepel waardoor uw slot langer meegaat. Bovendien beschermt een dergelijke spray ook goed tegen roest en andere boosdoeners zoals stof, vuil en zand of modder. Bent u nog op zoek naar een sterk, hoogwaardig fietsslot? Ook deze vindt u op Fietsslot.nl.

 

 

Snake ledverlichting                                   ABUS slotspray