Nieuws

Nieuw: FastRider fietstassen

Nieuw: FastRider fietstassen Sinds kort verkopen wij ook fietstassen van het merk FastRider. FastRider is al vele jaren marktleider in de Benelux op het gebied van fietstassen. De fietstassen van dit Nederlandse merk zijn praktisch, sportief en betaalbaar. Kortom, een aanwinst voor op de fiets!

Nieuw: Basil Sportdesign stuur- en frametassen

Nieuw: Basil Sportdesign stuur- en frametassen Nieuw in de collectie fietstassen van Fietstas.com: de Basil Sportdesign frame- en stuurfietstassen. Deze stijlvolle, sportieve tassen zijn met name ideaal voor de toerfietser. Ze zijn namelijk voorzien van een smartphonevenster. Bij de stuurtas kunt u hier ook uw papieren routekaart in kwijt. Beide type tassen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs. Uiteraard is deze nieuwe lijn Basil-producten, zoals u van Basil gewend bent, van de hoogste kwaliteit.

Eén jaar verder – en 1000+ reviews (9,4)!

Eén jaar verder – en 1000+ reviews (9,4)! Een mijlpaal. Ook voor een webshop in fietstassen is dat leuk om te bereiken! Sinds het vertrekpunt van Fietstas.com in het voorjaar van 2016 zijn we alweer ruim één jaar verder. Met inmiddels een boordevol magazijn, van waaruit al boven verwachting veel fietstassen zijn vertrokken richting u als klant...