Nationale Fiets naar je Werk Dag (31 mei)

Nationale Fiets naar je Werk Dag (31 mei)

31 mei is het weer Nationale Fiets naar je Werk Dag. Zie onze handige fietstassen speciaal voor woon-werkverkeer!

Nationale Fiets naar je Werk Dag heeft als doel mensen te motiveren (vaker) op de fiets naar hun werk te gaan. Fietsen naar het werk heeft vele voordelen: het is gezond, ontspannend, goedkoop en goed voor het milieu. Dus woont u in de buurt van uw werk maar gaat u nog niet op de fiets? Neem dan eens de proef op de som en kijk hoe het bevalt! Over het meenemen van uw werkspullen hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken. Fietstas.com heeft speciaal voor alle sportieve werknemers een aantal fietstassen geselecteerd die ideaal zijn voor woon-werkverkeer.

 

De Messenger Bag/kantoortas
Als u een fietstas aanschaft voor naar uw werk dan moet er in veel gevallen een laptop in kunnen. Met een zogenaamde messenger tas bent u ervan verzekerd dat uw kostbare laptop – of tablet, iPad en/of smartphone – goed beschermd vervoerd wordt. De Willex Messenger Tas, bijvoorbeeld, is voorzien van een verstevigd 15" vak voor uw laptop. In één van de andere vakken bergt u gemakkelijk uw mobiele telefoon op. De tas is waterdicht. Zo gaat niet alleen uw laptop, tablet of mobiele telefoon veilig beschermd mee naar kantoor, ook de rest van uw spullen komt droog en veilig over. De meeste kantoor- of messenger tassen haakt u eenvoudig aan de bagagedrager óf draagt u tijdens het fietsen over uw schouder. De schouderband maakt het tevens mogelijk om de tas comfortabel mee te dragen naar uw werkplek.

Willex Messenger Tas - fietstas, schoudertas en attachétas ineen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De pakaftas/enkele fietstas
In de categorie enkele fietstassen vindt u nog meer fietstassen die prima geschikt zijn voor woon-werkverkeer. We hebben bijvoorbeeld zogenaamde carry all tassen in het assortiment. Deze zijn iets groter dan messenger tassen zodat u wat meer spullen mee kunt nemen. De Basil Bohème Carry All Indigo, bijvoorbeeld, is een leuke, fleurige tas van goede kwaliteit. Deze fietstas kunt u net als een messenger bag aan uw bagagedrager haken óf op uw voordrager plaatsen. Daarnaast zijn ook carry all tassen vaak voorzien van een (afneembare) schouderband zodat u de tas ook over uw schouder mee kunt dragen. Ook zijn ze doorgaans voorzien van verstevigde handvaten. Dit maakt de tas ook los van de fiets prettig mee te dragen. Let op, carry all tassen hebben doorgaans géén apart laptopvak. Voor bescherming van uw laptop is in dat geval deze Basil laptophoes ideaal.

 

Basil Bohème Carry All Indigo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Handige fietsaccessoires voor woon-werk
Als u op de fiets naar uw werk gaat, kunnen ook enkele accessoires goed van pas komen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fietsbel, zodat u veilig andere fietsers in kunt halen, of een zadeldekje, voor het droog en schoon houden van uw zadel. Op onze homepage vindt u al onze producten, onderverdeeld in handige categorieën. Scrol er gerust eens doorheen. Heeft u een vraag? U vindt onze contactgegevens onderaan de pagina.

 

Hooodie Zadeldekje Saddle PTT                                                                         Lynx Fietsbel Staal