Nieuw: FastRider fietstassen

Nieuw: FastRider fietstassen

Sinds kort verkopen wij ook fietstassen van het merk FastRider. FastRider is al vele jaren marktleider in de Benelux op het gebied van fietstassen. De fietstassen van dit Nederlandse merk zijn praktisch, sportief en betaalbaar. Kortom, een aanwinst voor op de fiets!

Misschien heeft u ze al voorbij zien komen: onze fietstassen van het merk FastRider. FastRider is al vele jaren marktleider in de Benelux op het gebied van fietsaccessoires. De fietstassen van dit familiebedrijf staan bekend als praktisch en betaalbaar en zijn geschikt voor op bijna iedere fiets, waaronder ook de meeste e-bikes. U heeft ruime keuze uit verschillende soorten tassen, zoals dubbele fietstassen, enkele fietstassen én shoppers.

 

Praktisch op iedere fiets
‘Praktisch op iedere fiets’, dat is de slogan van FastRider. FastRider produceert fietstassen voor iedere Nederlander, voor iedere gelegenheid. Alle fietstassen passen op praktisch elke fiets, of het nou een gewone stadsfiets is of een e-bike. De fietstassen zijn ideaal voor het vervoeren van uw boodschappen of andere spullen. Daarnaast heeft FastRider ook verschillende tassen die uitermate geschikt zijn voor woon-werkverkeer. Alle fietstassen staan voor kwaliteit en zijn gemakkelijk op de fiets te bevestigen.

 

                                                         FastRider Enkele fietstas Jaxx 14L Zwart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dubbele fietstas, enkele fietstas of een shopper?
De dubbele fietstassen van FastRider bieden allemaal voldoende inhoud voor het veilig vervoeren van uw spullen. Alle tassen zijn waterafstotend en hebben een sportief en stijlvol uiterlijk. U bevestigt de dubbele fietstassen eenvoudig aan de bagagedrager door middel van riempjes en klittenband. De enkele fietstassen – ook wel pakaftassen genoemd – zijn heel handig door middel van twee haken aan de bagagedrager te bevestigen. De enkele fietstassen zijn doorgaans voorzien van een schouderband zodat ze ook gemakkelijk los van de fiets met u meegedragen kunnen worden. De shoppers van FastRider zijn ideaal voor het doen van een boodschap.

 

Betaalbare fietsproducten
Bij het ontwikkelen en produceren van de Fastrider-fietstassen staat de consument centraal. FastRider zet zich in voor innovatie en streeft naar een breed assortiment fietsaccessoires. Uiteraard speelt ook de prijs een rol. De fietstassen van FastRider zijn geprijsd in het middensegment. U kunt dus bij een fietstas van dit solide merk rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

>> Nieuwsgierig geworden? Bekijk alle FastRider fietstassen