“Fietstas op vakantie laten bezorgen”

“Fietstas op vakantie laten bezorgen”

"Mijn bestelling laten bezorgen op mijn vakantieadres. Kan dat?" Bij Fietstas.com zeker! Uw aankoop flexibel laten bezorgen, doen we graag. Komt het beter uit dat wij uw fietsaccessoire(s) afleveren op een tijdelijke bestemming, zoals camping, vakantiepark of hotel? Geef het gerust bij ons aan.

Een bestelling laten afleveren terwijl je op vakantie bent
In volledige ontspanning genietend van de zon, uw tablet erbij en met nieuwe inspiratie even iets shoppen. Of iets vergeten zijn mee te nemen op uw reis. Een afgebroken stuurbeugel of ander, onmisbaar fietsproduct dat het eenmaal van huis plotseling heeft begeven. Op een natte fietstocht erachter komen dat een waterafstotende fietstas toch wel prettig zou zijn voor de tocht de dag erna.

Of bij het inpakken van uw bagage, vlak voor vertrek, beseffen dat het te laat is om nog een nieuwe stuurtas te bestellen én tijdig te laten bezorgen bij u thuis. Want morgen bent u al op weg…

"Ik wil graag mijn bestelling laten bezorgen op mijn vakantieadres"


Fietsaccessoire bezorgen op het vakantieadres
In al deze gevallen geldt: géén paniek. Bestellen en laten afleveren op uw vakantiebestemming? Steeds meer klanten van Fietstas.com maken ervan gebruik. Nu tijdens de zomervakantie, met wellicht het hele gezin. Of tijdens een weekend weg in het naseizoen, misschien wel zonder de kids.   

Laten afleveren op camping of hotel, tegen standaard tarief
Geef simpelweg het adres op van uw vakantiebestemming, of een bezorglocatie in de buurt, en het komt voor elkaar. Fietstas.com zorgt voor de verzending van uw fietsaccessoire zoals u dat wilt. Zonder meerkosten, dus conform onze standaard tarieven!

Bestellen vanuit de luie vakantiestoel, ook in België en Duitsland
En keurig via PostNL. Op werkdagen vóór 22.00 uur besteld, dezelfde dag nog door hen opgehaald. Om al daags erna op het adres van uw hotel of camping in Nederland te kunnen bezorgen. Ook leveringen naar België en Duitsland gaan snel en nemen slechts 1 tot 2 werkdagen in beslag. Vertoeft u in een ander Europees land? Vraag ons dan naar de mogelijkheden!


* Extra tip: naast uw huisadres of vakantieadres is het natuurlijk ook mogelijk om het adres (en de naam) van uw werkgever of uw bedrijf op te geven. Wij laten uw fietsaccessoire dan gewoon op uw werk bezorgen!