Een fietstas van de Sint!

  • Geplaatst op
Een fietstas van de Sint!

Raad eens waar de Sint, zijn fraaie fietstas-cadeau vindt!

Goed voor de dag komen met uw Sintcadeau? Met een fietstas en/of toebehoren tovert Sinterklaas vrolijke gezichten tevoorschijn. En onze producten vallen ook nog eens in de prijscategorie ‘voordelig’. De zoektocht naar een fraai, persoonlijk en ‘haalbaar’ presentje is dus (al bijna) geslaagd!


>>> ZIE ONZE SINT KADO TIPS!


Een fietstas: voor groot én klein

Op Fietstas.com vindt u zonder twijfel een fietstas die precies bij uw dierbare past. Zoals bij ons ook de mooiste en beste fietsmanden en fietskratten te vinden zijn. Een mooi voorbeeld van een heel mooi én heel gunstig geprijsd klassiek zwart fietskrat is onze Lastpak. Ook het assortiment fietstassen kent vele uitvoeringen, modellen, motieven en kleuren. Voor groot en klein. Sportief en/of degelijk.

Een Sintcadeau vol verwachting, vol beleving!
We hebben enkele fietstassen, dubbele, stuurtassen, frametassen, rugzakken en, onder meer, zadeltassen. Onze producten zijn uiteraard handig, nuttig en van hoge kwaliteit. Maar ze geven uw (klein)zoon, (klein)dochter, vader, moeder, vriend, vriendin of collega ook qua beleving iets extra’s!

Onwijs leuke (kinder)producten
Een fietstas-op-maat geeft iemands persoonlijkheid op een leuke manier weer. En behalve onze fietstassen hebben we nog veel méér cadeautips. Presentjes die de dagelijkse fietstochtjes (verder) veraangenamen. Teveel om ze er allemaal uit te lichten.

Van zadeldekje tot Fat Zitje: bijzondere presentjes
En hebben de Sint en zijn Pieten al eens gedacht aan bijvoorbeeld een zadeldekje in hetzelfde motief als de fietstas? Of aan een buitengewoon praktisch Fat Zitje, voor een aangename rit voor degene achterop?

Een gewaardeerd cadeau
Inspiratie opdoen zonder veel tijd kwijt te zijn, gaat op Fietstas.com eigenlijk vanzelf. Ontstaan er daarbij vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van een verrassend, praktisch én... door de gelukkige ontvanger vast en zeker zeer gewaardeerd cadeau!