Nieuw: Basil Sportdesign stuur- en frametassen

Nieuw: Basil Sportdesign stuur- en frametassen

Nieuw in de collectie fietstassen van Fietstas.com: de Basil Sportdesign frame- en stuurfietstassen. Deze stijlvolle, sportieve tassen zijn met name ideaal voor de toerfietser. Ze zijn namelijk voorzien van een smartphonevenster. Bij de stuurtas kunt u hier ook uw papieren routekaart in kwijt. Beide type tassen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs. Uiteraard is deze nieuwe lijn Basil-producten, zoals u van Basil gewend bent, van de hoogste kwaliteit.

Sportief uitgevoerd
De Sportdesign tassen worden gekenmerkt door een sportieve, doch stijlvolle look. Zowel de frametas als de stuurtas is leverbaar in de kleuren zwart en grijs. De tassen hebben subtiele, kleurrijke touches in de ritslussen en aan de binnenzijde. Bovendien zijn beide tassen voorzien van sierlijke reflectiestroken die netjes zijn weggewerkt in het ontwerp.

Compact en waterafstotend
Zowel de frametas als de stuurtas zijn compact. Het handige formaat van de tassen maakt ze makkelijk mee te nemen onderweg. Bovendien zijn ze voorzien van meerdere vakken waar u allerlei spulletjes in kwijt kunt. U heeft deze vervolgens zo bij de hand. De fietstassen zijn gemaakt van waterafstotend polyester. Ideaal dus voor in het altijd wisselvallige, Hollandse weer.

Basil Frametas Sport Design 1 liter Zwart met smartphone venster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Altijd uw smartphone (of routekaart) bij de hand
Met de Sportdesign frame- en stuurtassen heeft u uw smartphone altijd bij de hand. Beide tassen zijn namelijk voorzien van een transparant, afsluitbaar vakje voor de smartphone, met touchable venster. U kunt dus gewoon uw smartphone bedienen terwijl u op de fiets zit. De frametas is daarnaast ook voorzien van een uitgang waar het snoertje van de oordopjes van de smartphone doorheen kan. Het doorzichtige vakje op de stuurtas is tevens groot genoeg voor een routekaart.
                                             

Gemakkelijk op de fiets te bevestigen
Beide fietstassen zijn snel en eenvoudig op uw fiets te bevestigen. Het frametasje zet u stabiel vast met riempjes en klittenband. De stuurtas is uitgerust met een adapterplaat die geschikt is voor het BasEasy – en het KLICKfix-systeem. Hiermee kunt u de tas zo aan het stuur klikken. Kortom, dit zijn ideale fietstasjes voor op de toerfiets, elektrische fiets, stadsfiets, city-trekkingfiets of unisex fiets.

Meer weten? Bekijk dan deze kersverse Basil Sportdesign frametassen en Sportdesign stuurtassen op Fietstas.com.

Basil Stuurtas Sport Design 7 liter Zwart - met smartphone vak                                   Basil Stuurtas Sport Design 7 liter Grijs - met smartphone vak