Eén jaar verder – en 1000+ reviews (9,4)!

Eén jaar verder – en 1000+ reviews (9,4)!

Een mijlpaal. Ook voor een webshop in fietstassen is dat leuk om te bereiken! Sinds het vertrekpunt van Fietstas.com in het voorjaar van 2016 zijn we alweer ruim één jaar verder. Met inmiddels een boordevol magazijn, van waaruit al boven verwachting veel fietstassen zijn vertrokken richting u als klant...

Verheugd over het beoordelingscijfer
Wat we nog het allerleukst vinden: ook de mijlpaal van de eerste duizend reviews is een feit. Dat hadden we vier jaargetijden geleden nog niet durven denken. En waar we nog het méést verheugd over zijn, is het gemiddelde beoordelingscijfer dat we van u hebben mogen ontvangen: een 9,4 (!).

Reviews Fietstas.com
De reviews scannende, zien we een waardering als ‘Een snelle levering’ opvallend vaak voorbijkomen. Net als ‘Levering volgens verwachting’, ‘In goede orde ontvangen conform wat is beloofd’, ‘Dik tevreden’ en ‘Volledige informatievoorziening en vlotte hulp bij mijn vraag’.

Een fietstas die bij u past - is ook voor ons het belangrijkst
Dit soort terugkoppelingen is ook precies waarvoor we – heel graag – ons best doen. En blijven doen. Zodat we onze bestaande en nieuwe klanten zo goed mogelijk blijven voorzien van fietstassen. Waarbij het ons eerlijk gezegd niet uitmaakt welke fietstas dat is, als-ie maar het beste past bij uzelf. Bij uw persoonlijke wensen, en hoe en waarvoor u de fietstas (zoal) gebruikt.

'Dank!'
Daar gaan wij letterlijk en figuurlijk mee door. En voor nu, tussen het inpakken van onze en uw fietstassen door: een oprecht 'dank u wel'. Voor uw bestelling, reviews, vertrouwen en/of gewoon uw huidige bezoek aan deze site!