KLICKfix

KLICKfix is een handig bevestigingssysteem voor fietstassen, fietsmanden en kaarthouders, sinds 1989 ontwikkeld door het Duitse Rixen & Kaul. Inmiddels is dit een zéér bekende naam in de fietswereld, met veel fabrikanten die producten voor dit systeem leveren. Op Fietstas.com vindt u verschillende fietstassen en accessoires die werken met het KLICKfix-systeem.

KLICKfix op Fietstas.com

KLICKfix is er in talloze varianten. De verschillen zitten 'm in bijvoorbeeld: wel of niet speciaal voor e-bike, wel of niet met slot, wel of niet speciaal voor de stuurpen, wel of niet meervoudig toepasbaar. Daarnaast zijn er veel andere onderdelen van KLICKfix: zoals de montagebeugel, stuurbeugel, multiclip, verlenger voor de stuurhouder en vele andere adapters en accessoires tot aan het kleinste niveau van schroeven en nippels.

Denk bij KLICKfix accessoires ook aan bijvoorbeeld een telefoonhouder, zadelhouder, kaarthouder, tablet bag en zoiets als de CamOn!-adapter voor GoPro.

KLICKfix telefoonhouder

Het assortiment van KLICKfix (KF) is derhalve zeer uitgebreid, zoals u ook op deze pagina's kunt zien. De 'gemene deler' van alle mini-onderdelen, adapters en overige accessoires is in elk geval dat ze slimme, onmisbare handigheid bieden voor op de fiets; voor het vervoeren van allerhande zaken. Variërend dus van stuurtas en telefoon tot GoPro, kaarthouder en fietsmand (let u er wel op dat betreffend product voor KF geschikt is). Zie hieronder het riante KLICKfix assortiment inclusief de veel verkochte CC-100 serie en nog veel, véél meer.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 2 van 5