Fietstas omafiets/opoefiets

Bent u in het bezit van een omafiets en zoekt u bijpassende fietstassen? In het overzicht hieronder hebben we enkele leuke tassen opgenomen die volgens ons perfect passen op een opoefiets. 

Omafietsen: stoer en stijlvol 
Een fietstas voor op een omafiets moet natuurlijk passen bij het stoere en klassieke karakter van de fiets. Aangezien opoefietsen met name in de stad gebruikt worden, is het handig dat een fietstas voor op een omafiets stevig is en genoeg ruimte bevat voor het vervoeren van uw spullen. Met deze eisen in het achterhoofd zijn met name dubbele fietstassen aan te raden. 

Dubbele fietstassen van sterk materiaal met een stoere uitstraling
Als we denken aan stoere, stevige dubbele fietstassen die ideaal zijn voor in het stadsverkeer, dan zijn vooral de Classics van Beck een goede kandidaat. Deze dubbele fietstassen zijn lekker ruim en bovendien gemaakt van waterafstotend materiaal. Een ander voordeel van de Classics is dat ze te monteren zijn in combinatie met snelbinders en ledlampjes. De Beck fietstassen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen, zoals u in het overzicht hieronder kunt zien. Wat uw smaak dus ook is, de kans dat één van de modellen u aanspreekt is dus groot. Alle dessins hebben één ding gemeen: ze zijn stuk voor stuk superstoer en stylish. 

Andere stoere dubbele én enkele fietstassen voor op een omafiets
Uiteraard zijn er behalve de Classics van Beck nog een hoop andere fietstassen geschikt voor op een opoefiets, zoals te zien is in het productoverzicht. Ook deze fietstassen zijn over het algemeen stoer uitgevoerd en klassiek/effen van kleur. Natuurlijk kan ook een wat lieflijkere, kleurrijke tas prima op een opoefiets. Zo misstaat ook een fraaie bloemenfietstas bijvoorbeeld ook niet. Een dergelijke tas vormt juist een mooi contrast met het klassieke uiterlijk van een omafiets. 

Zit de tas van uw keuze er dus niet bij? Scrol dan eens door ons gehele assortiment dubbele fietstassen of enkele fietstassen voor meer inspiratie! 

 

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 19