Fietstas transportfiets

Als we denken aan een transportfiets, denken we al snel aan hip, stoer en urban. Als u op zoek bent naar fietstassen voor op uw transportfiets, wilt u waarschijnlijk dat deze een beetje passen bij het karakter van uw fiets. We hebben op deze pagina een aantal suggesties voor u verzameld.

Transportfietsen: trendy en stoer met genoeg ruimte voor het vervoeren van uw spullen
Transportfietsen zie je tegenwoordig ontzettend veel in het straatbeeld. Ze zijn erg geliefd bij kinderen maar ook volwassenen fietsen er graag op. Het voordeel van een transportfiets is dat u veel mogelijkheden heeft voor het meenemen van uw spullen. Zo kunt u uw spullen vervoeren in een fietskrat, fietsmand of fietstas. Wat betreft een fietstas heeft u de keuze uit een tas achterop of een tas voorop (op het transportrek). U vindt beide opties in het productoverzicht hieronder. 

Een dubbele fietstas achterop uw transportfiets
Een dubbele fietstas is perfect geschikt voor op de bagagedrager van uw transportfiets en kan dus ook prima gebruikt worden in combinatie met een fietskrat- of mand voorop. De keuze in dubbele fietstassen is op Fietstas.com erg ruim. We hebben daarom op deze pagina een aantal fietstassen voor u verzameld waarvan wij denken dat ze goed passen bij een transportfiets. 

Let op: Het kan zijn dat de bagagedrager van uw transportfiets breder is dan die van een gemiddelde fiets. Kijk dus altijd goed bij de specificaties van de fietstas van uw keuze om te zien of de brugmaat overeenkomt met de breedte van uw bagagedrager.

Een enkele fietstas voorop uw transportfiets
Ook een enkele fietstas kan vaak achterop uw bagagedrager bevestigd worden (door middel van klikhaken) maar er zijn ook een aantal enkele fietstassen die u handig voorop uw transportfiets meeneemt. Deze zet u op uw voordrager. Sommige tassen zijn zelfs handig aan het transportrek vast te maken. Het voordeel van dit soort enkele fietstassen (vaak carry all bags genoemd), is dat ze ook prima los van de fiets met u mee te nemen zijn.

Fietstassen die qua design passen bij een transportfiets
Al met al zijn er hoop fietstassen geschikt voor op een transportfiets omdat transportfietsen in verschillende uitvoeringen komen. Doorgaans zijn transportfietsen wat donkerder van kleur en in dat geval past een stoere, klassieke, robuuste tas goed. Maar er zijn ook transportfietsen in heldere en frisse pastelkleuren op de markt. Heeft u een lichtere kleur fiets, dan is een wat fleurigere tas juist ideaal. Het is natuurlijk ook maar net wat uw smaak is!

Zit de tas van uw keuze er dus niet bij? Scrol dan eens door ons gehele assortiment dubbele fietstassen of enkele fietstassen voor meer inspiratie! 

Op zoek naar een fietskrat of fietsmand voor op uw transportfiets? Neem dan eens een kijkje in onze partnerwebshops Fietskrat.nl of Fietsmand.com

 

Lees meer
Filter uw productenSALE Beck Classic PTT
Beck Classic PTT
€57,95 €49,95
Pagina 1 van 5