Op fietsvakantie? Lees eerst onze checklist!

  • Geplaatst op
Op fietsvakantie? Lees eerst onze checklist!

Een fietsvakantie bereid je goed voor. Weet wat je mee moet nemen. Hoe je alle benodigde spullen het best meeneemt: in welke fietstassen. En welke accessoires voor op je fietsreis nog méér onmisbaar zijn.

Ga je op fietsvakantie? Dan ga je ongetwijfeld goed voorbereid. Weet wat je mee moet nemen. Welke tassen je op de tweewieler plaatst voor de vaak langere fietsreis. Bedenk langs welke wegen de tocht gaat leiden, wat je onderweg kunt tegenkomen en welke fietsaccessoires daarbij van pas komen. Weet ook wat je verder nog zoal nodig hebt, en hoe je alle spullen het best verdeelt over de fietstassen. Om dit allemaal gemakkelijker te maken, helpen we je er graag bij.

Ons overzicht met alles wat je moet weten vóór de fietsvakantie begint, als het gaat om fietstassen en alle andere benodigdheden, vind je op onze pagina onder de toepasselijke naam: Fietsvakantie. Die informatiepagina is een uitgebreide soort checklist, inclusief veel tips en adviezen.

We leiden je naar antwoorden zoals op de vraag wat van belang is om een comfortabele fietsvakantie te kunnen beleven. We geven je praktische oplossingen bij het kopen van fietstassen voor op reis. Vertellen je ook hoe je de tassen voor tijdens een lange fietstocht het beste indeelt. Hoe je daarbij bovendien het gewicht goed verdeelt, voor het bereiken van een goede fietsbalans.

Natuurlijk ontbreekt ook een fietsvakantie paklijst niet. Daarnaast tonen we je alle overige aandachtspunten voor het kopen van de (voor jou) juiste tassen en andere fietsvakantie-accessoires. Want waaraan moet een goede fietsvakantie-tas eigenlijk allemaal aan voldoen? We zetten het hier allemaal overzichtelijk op een rij.

Checklist fietsvakantie: wat heb je nodig en waar moet je op letten?

Zomaar even op fietsvakantie? Nee. Je wilt immers, ondanks alle spullen die mee moeten, wel in balans blijven en prettig kunnen blijven fietsen, zonder onnodige hindernissen. Je wilt nooit misgrijpen, doordat je iets niet bij je hebt of niet snel genoeg kunt vinden, voor wanneer het nodig mocht zijn. Je wilt vanzelfsprekend ook niet te zwaar beladen zijn – dus alléén meenemen wat écht nodig is. En enkel en alleen slimme, lichte fietstassen en andere accessoires voor de fietsreis hebben.

Op Fietstas.com vind je al dit soort oplossingen. Tassen en accessoires voor op reis die er ook nog eens mooi uitzien en van goede, verfijnde en tevens robuuste kwaliteit zijn. En ook blíjven, vele honderden kilometers lang.

 

Alle soorten fietstassen voor op reis

Fietsvakantie tips

Ook als het gaat om de methoden van bevestigen, lopen de technieken van onze vakantie-fietstassen voorop in de markt. Of het nou gaat om voortassen, achtertassen, stuurtassen (zoals met navigatievenster), frametassen en alle andere soorten fietstassen die ontzettend handige eigenschappen hebben, specifiek voor op fietsreis.

Meer weten? Het bekijken en uitkiezen van de tassen en accessoires voor op fietsvakantie begint hier. Het is een handig vertrekpunt om niks te vergeten, zodat je zult beschikken over de juiste equipment; voor een fijne, soepele en onvergetelijke tocht!