MIK Double Decker

  • Geplaatst op
MIK Double Decker

Basil MIK Double Decker: voor nóg meer bovenop de dubbele fietstas!

Bovenop de dubbele fietstas óók nog een mand, honden(fiets)mand of Trunk Bag plaatsen? Dat kan met de MIK Double Decker van Basil.

Dit zijn MIK-producten die passen op de Double Decker van Basil:

- Manden voor achterop

- Hondenfietsmand voor achterop

- Trunk Bag (is een bagagedragertas)

- Overige bagagedragertassen met MIK

 

Er zijn van bovengenoemde producten meerdere soorten, deze kunnen (sterk) variëren in:

- Formaat / grootte
- Indeling
- Kleur
- Design
- Materiaal
- Mate van waterdichtheid
- Overig

Wat is de MIK Double Decker?

De MIK Double Decker is een tussenplaat. Deze past op de brug van de dubbele fietstas die gemaakt is voor dit systeem. Vervolgens past de mand, hondenmand of Trunk Bag erbovenop. Zo zijn beide stabiel mee te nemen op de fiets. De MIK Double Decker monteren gebeurt achterop de fiets: op de bagagedrager. Dit kan op twee manieren.

De eerste manier: recht op de brug van de MIK-fietstas. Als eerste zit de dubbele tas op de (MIK-)bagagedrager. Aan de onderzijde van de brugbanden van de tas zit de vaste MIK-adapterplaat van die tas. Daarmee zit deze klikvast op de MIK-bagagedrager. Aan de bovenzijde van de brugbanden is er de mogelijkheid om de Double Decker aan die geïntegreerde MIK-plaat te bevestigen. De tweede manier: op dezelfde basis maar dan 4 centimeter naar achteren. Het voordeel hiervan is dat er méér ruimte ontstaat achter het zadel.

  

Voordelen MIK Double Decker

De voordelen van de MIK Double Decker zijn duidelijk: u kunt méér meenemen achterop de fiets. Zowel spullen als ook uw viervoeter. Met de hond op de fiets op pad? En óók boodschappen doen? Zowel de hondenfietsmand als de boodschappenfietstas kan dan, eenvoudig, gelijktijdig mee. En niet alleen eenvoudig: deze constructie is ook stabiel! Veel spullen mee in de dubbele fietstas, en letterlijk daarbovenop nóg meer kunnen meenemen in een Trunk Bag? Dat is een andere, praktische en efficiënte combinatie dankzij dit MIK-bevestigingssysteem van Basil.

Meer weten? Lees onze pagina met uitgebreide uitleg over de MIK Double Decker.