Nieuw: Urban Dry fietstassen waterdicht

 Nieuw:  Urban Dry fietstassen waterdicht

Nieuw in de collectie fietstassen van Fietstas.com: de Basil Urban Dry. Een reeks waterdichte fietstassen uit het hogere segment en met ruime inhoud. Het zijn stijlvolle dubbele fietstassen, enkele fietstassen / shoppers en zelfs een business bag; een multifunctionele kantoortas. Ze zijn er in meerdere soorten zwart - klassiek zwart, matzwart en houtskool zwart - en in een heldere tint rood. Laat de regen dus maar komen!

Of liever niet natuurlijk, maar met een fietstas uit deze Urban Dry-serie bent u in elk geval voorbereid op het soort weer dat we helaas niet kunnen tegengaan.

Waterdichte fietstassen met uitstraling
Het Urban Dry assortiment kenmerkt zich als no nonsense, maar dan met stijl. Zie ook de afbeelding(en). Tegelijkertijd zijn deze fietstassen voorzien van details die zeker niet alle shoppers en andere enkele en dubbele fietstassen hebben. Denk hierbij aan het materiaal, de sluiting en de mate waarin de tas de aandacht zal trekken qua uitstraling.

 

Fietstas waterdicht van Basil - Urban Dry 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Waterproof fietstassen - drie factoren

Deze tassen van Basil zijn absoluut waterproof en dat komt ten eerste door onder meer de zeildoekachtige stof tarpaulin: zeer stevig en waterdicht. Ten tweede zijn er de vouwsluitingen: daar kan geen druppel water doorheen. En ten derde zijn er de gelaste naden: dus géén kieren waardoorheen vocht kan sijpelen. Juist de combinatie van deze factoren zorgt voor de gewilde waterdichte kwaliteit.


Evenwichtig bevestigingssysteem

De bevestigingssystemen van de Urban Dry Double Bag, de Urban Dry Shopper en de Urban Dry Business Bag bieden gemak bij het plaatsen en het eraf nemen van de fiets. Daarnaast zorgen ze voor balans tijdens het fietsen. Ook voor de meeste e-bikes en de meeste soorten bagagedragers zijn deze systemen geschikt. 

 

Fietstas waterdicht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Basil-fietstassen met details voor veiligheid

Voor de veiligheid en zichtbaarheid in het drukke verkeer, zijn er gleuven speciaal bestemd voor het aanbrengen van flexibele ledverlichting én is reflectie op deze fietstassen de standaard.


Galante fietstassen

De rustige, strakke look van deze nieuwe fietstassen van Basil maakt dat ze zelfs galant zijn te noemen. Daarvoor zorgen eveneens de paar vegan lederen details, die mooi afsteken tegen het zwart of rood. Zelfs de reflecterende accenten in de vorm van logo en gebogen strepen dragen bij aan het verzorgde uiterlijk, net als de strook (dubbele fietstas) en drie rechte stroken (shopper en business bag) die leiden tot het sluitsysteem en, bij laatstgenoemde tassen, de beide handgrepen.

Wilt u deze single, double en business bag bekijken en meer lezen? Zie de kersverse Urban Dry-collectie van Basil op Fietstas.com. 

 

Waterdichte kantoortas voor op de fiets