Nieuw: Vaude fietstassen

  • Geplaatst op
Nieuw: Vaude fietstassen

Het merk Vaude is één van de toonaangevende bergsportmerken van Europa. Het merk bestaat al sinds 1974 en staat bekend om haar maatschappelijke en ecologische verantwoordelijkheid. Naast PVC-vrij en klimaatneutraal produceren, focust Vaude zich in meerdere opzichten op mens, medewerker en omgeving.

De milieuvriendelijke outdoorleverancier Vaude komt met een nieuwe lijn fietstassen. De tassen van dit Duitse merk zijn praktisch, sportief en van zeer goede kwaliteit. Wij hebben verschillende producten in ons assortiment van dit vooruitstrevende merk. U leest hier meer over de nieuwste modellen.

De Aqua-serie
De Aqua-serie bestaat uit verschillende waterdicht gelaste fietstassen en zijn gemaakt van PVC-vrij canvasmateriaal. In ons assortiment vindt u de dubbele fietstassen 'Aqua Front' en 'Aqua Back'. De één is voor voorop en de ander voor achterop de fiets. Beide dankzij de rolsluiting in grootte verstelbaar en volledig waterdicht af te sluiten. Leuk om te weten is dat deze tassen echte Vaude-klassiekers zijn. Deze modellen waren namelijk de eerste producten die Vaude in de 80-er jaren opnam in het Bike-segment en in der loop der tijd steeds heeft vernieuwd.

 

Alle fietstassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en heel eenvoudig op de fiets te bevestigen. Dankzij een uniek systeem, het Quick Mount Release (QMR), kunt u de tas in één beweging weer van de fiets afhalen.
De tassen zijn voorzien van een hardshell achterkant. Deze is gemaakt van stevig kunststof en daardoor zeer stoot- en slijtvast. Wat ook erg handig is, is dat de tassen tegen diefstal kunnen worden beveiligd. Met een klein hang- of cijferslot kunt u de tassen namelijk vastmaken aan de QMR-haken.

Vaude

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bikepacking
Bikepacking, een soort backpacken op de fiets, wordt steeds populairder. Voor de sportieve avonturiers die graag fietsend op reis gaan met minimale bagage komt Vaude met drie nieuwe speciale bikepackingtassen. De trailfront, trailsaddle en trailframe. Oftewel de stuurrol, zadeltas en frametas. Deze waterdichte tassen zijn samen goed voor 39 liter aan pakvolume en worden aan de fiets bevestigt, zodat de sportieveling alle bewegingsvrijheid heeft. Met deze handige tassen wordt bikepacking wel heel aangenaam.

 

De tassen zijn gemaakt van PVC-vrij zeilmateriaal en hebben alle drie een rolsluiting. Ze zijn waterdicht gelast en daardoor 100% waterdicht. Deze fietstassen zijn van zeer goede kwaliteit en makkelijk te bevestigen. Zo houdt u meer tijd over om de wereld te verkennen!

VAUDE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>>Nieuwsgierig geworden? Bekijk alle Vaude fietstassen.