Winnie op de fiets!

Winnie op de fiets!

Op de fiets met Winnie de Poeh? Een kinderhelm of fietsbel op Winnie de Poeh-dag?

Winnie de Poeh-dag. Noteer: 18 januari 2019. Al meteen in het nieuwe jaar staat de allemansvriend wereldwijd in het zonnetje. De bedenker en schrijver van Winnie (the Pooh in het Engels), werd namelijk op deze dag geboren. Lang geleden, in het jaar 1882.

Sedert 1921 - en nu: op Fietstas.com!
Alan Alexander Milne was zijn naam. In 1921 begon hij verhalen over een lieve beer te vertellen aan zijn zoon. En in 1926 was er het allereerste Winnie de Poeh-boek. Sindsdien is deze lieve kinderbeer onsterfelijk. En siert hij zelfs fietsaccessoires anno 2019!

Winnie de Poeh: vriend voor het leven
Tot zover het stukje historie. Iedereen kent Winnie, die dol is op honing, zich heel bescheiden opstelt maar ondertussen in het Honderd Bunderbos veel rake dingen zegt. Met onder meer zijn vriendjes Janneman Robinson, Knorretje, Teigetje, Kanga, Roe, Iejoor, Konijn en Uil als dankbare toehoorders.

De knuffelbeer van Janneman Robinson - die eigenlijk Milnes eigen zoon Christopher voorstelt - waardeert zijn vrienden zeer. Dat is tegelijkertijd het idee van Winnie de Poeh-dag: geef je eigen (beste) vriend(en) of vriendin(nen) op 18 januari wat extra aandacht. Want vriendschap is er voor het leven!

Winnie op de kinderfiets
Voor veel kinderen is Winnie de Poeh sowieso een kleurrijk vriendje. De zachtaardige, honingverslindende beer siert dan ook menig eigendom van jongens en van meisjes. Van drinkbeker tot onesie, van kinderbehang tot koekjesvorm.

Fietsbellen, fietsmandjes en helm van Winnie de Poeh 
Natuurlijk kan en wil Fietstas.com hier niet achterblijven... De fietsaccessoires voor kinderen - een extra onderdeel van deze webshop - bestaan uit de nodige Winnie de Poeh-vrolijkheden. Zoals leuke fietsbellen, dito fietsmandjes en een veilige kinderfietshelm.

Cadeautje voor kinderen
Een echte cadeautip, voor zomaar tussendoor. Want voor weinig geld tovert u zo een glimlach op het gezicht van uw eigen peuter of kleuter. En ondertussen bezit hij of zij onbewust óók een product dat het fietsen niet alleen extra aangenaam maakt, maar ook weer een stukje veiliger!